Super fachowiec (1) Pan Bartek u mnie wykonał okna z pustaków szklanych. Praca została wykonana... Marcin Polecam (1) Piękna współpraca, świetna realizacja. Serdecznie polecam! Natalia Walewska gruntowna przebudowa i remont kuchni (1) P. Bartka poznałem u przyjaciół, gdzie wykonywał w domu kompleksowe prace... Zenin
3 remonty w ciągu 6 lat (2) Z panem Bartkiem współpracuję już 6 rok i bardzo z żoną sobie tą współpracę... Jarek Polecam (1) Pan Bartek wykonał u mnie podwieszany sufit i kafelki na ścianie w kuchni.... Marcin Polecam, ale (1) Firmę Aba znaleźliśmy przypadkiem na stronie Trójmiasta, zachęciły nas dobre... Maciek remont lazienki (1) Pan Bartek właśnie zakończył generalny remont łazienki. Polecam jego prace za... Dorota Remont łazienki (1) Pan Bartek jest bardzo rzetelną i profesjonalną osobą Jakość wykonania prac... Jan Remint kuchni (1) Firma Aba w 2011 r. wykonywała prace remontowo - malarskie w domu naszego... Zenon M. Polecam (1) Firma ABA wykonywała u mnie malowanie w 3 pomieszczeniach i na realizację nie... Miłosz Gorąco polecam i sama na pewno skorzystam ponownie (1) Pan Bartek ułożył u nas kafle. Po przykrych doświadczeniach z inną ekipą... Maya Rzetelny, uczciwy, kreatywny (1) Pan Tyszka jest rzetelnym i bardzo kreatywnym fachowcem. Potrafi doradzić,... Lech szybki remont (1) polecam, solidnie wykonana praca, w dobrym tempie i za dobra cene. Marek solidność i uczciwość (1) Jestem klientką firmy ABA od lat. Korzystałam z usług kilku firm... Olga S Ocena prac (1) Firma pana Bartka wykonywała u mnie w czerwcu 2013 remont 2 tarasów oraz... JM remont kuchni (1) remont przeprowadzony szybko, czysto i sprawnie, firma godna polecenia jolacisowa znowu u mnie (1) Firma ABA robiła u mnie kolejny remont / łazienka / tak jak za pierwszym... Piotr Firma godna polecenia (1) Ekipa Aba wywiązała się z wykończenia mieszkania w stanie deweloperskim... Paweł Balcer - Sokółka Zielenisz Solidna ekipa (1) Chyba ostatnia solidna ekipa remontowa w Trójmieście. Szczerze wszystkim... Łukasz Bartnik Nie ma lepszych :) (1) Z firmą ABA współpracuję od roku 2006. Zrobili mi w sumie 4 łazienki,... Mieczysław - Rumia