Ablex

Układanie podłóg, cyklinowanie

Gdańsk, al. Grunwaldzka 62

WiolettaK - opinia (1) Świetny kontakt, profesjonalnie wykonana usługa. Terminowo i bezproblemowo.... WiolettaK solidnie (1) Profesjonalnie wykonana usługa, jestem bardzo zadowolona, firma pozostawiła... Monika Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi, rzetelne podejście i pełen profesjonalizm.... Gosia
Polecam (1) Renowacja parkietu wyszła na duży plus, jestem zaskoczony efektem po... Marcin Dobra robota! (1) Bardzo sympatyczna obsługa, konkurencyjna cena i świetny efekt na podłodze -... Agnieszka Bardzo solidnie (1) Bardzo solidna robota. Stary taras wygląda jak nowy.Polecam każdemu w 100%. Kaszub cyklinowanie drewnianych podłóg w mieszkaniu (1) Gorąco polecam firmę Ablex do renowacji, cyklinowania drewnianych podłóg w... Ilona solidni fachowcy (1) 80 m/kw wycyklinowałem z nimi, podłoga wygląda bardzo dobrze chociaż była... maniek z zaspy polecamy (1) Zrobiliśmy z firmą Ablex 2 pokoje i korytarz w mieszkaniu na morenie, oboje z... Sylwia i Jacek usługa na najwyższym poziomie (1) Pan Krzysztof cyklinował i lakierował salon, wygląda jak lustro. Pełny... Nowy Port Jestem bardzo zadowolony!!!! (1) Pokój 27m jak lustro. Fachowiec doświadczony, służy radą, nie wciska na siłę... Marcin Szczerze polecam wszystkim (1) Profesjonalni fachowcy, którzy nie tylko świetnie wykonali robotę to jeszcze... Michał