Absolutnie nie polecam!
Wizytę zaplanowałam, ale zrezygnowałam po tym jak kazano mi się polożyć na brudnym łóżku. Ja nie wymagam, aby wymieniać łóżka;-) czy prześcieradła frotte, ale wypadałoby drodzy Państwo wymieniać jednorazowe nakrycia, (niestety nie wiem jak się profesjonalnie nazywa takie jednorazowe nakrycie z bardzo cienkiego materiału), szczegolnie jeżeli klientka zmuszona jest się rozebrać do zabiegu!!! Do tej pory czuję niesmak na wspomnienie pogniecionego i brudnego nakrycia po kilku klientach.
Przy okazji kontakt z właścicielem to abslotutna porażka, absolutnie nie powinien zajmować się usługami, bo pogubił się kto komu ma tu "służyć" w tych "usługach".
Zdaję sobie sprawę, że może robię przysługę salonowi, bo spojrzy na siebie okiem klienta i coś zmieni, a następni klienci będą tam wracali, ale z drugiej strony, chyba o to chodzi, żebyśmy byli coraz bardziej profesjonalni.
Ja tam na pewno nie wrócę.
Przy okazji kontakt z właścicielem to abslotutna porażka, absolutnie nie powinien zajmować się usługami, bo pogubił się kto komu ma tu "służyć" w tych "usługach".
Zdaję sobie sprawę, że może robię przysługę salonowi, bo spojrzy na siebie okiem klienta i coś zmieni, a następni klienci będą tam wracali, ale z drugiej strony, chyba o to chodzi, żebyśmy byli coraz bardziej profesjonalni.
Ja tam na pewno nie wrócę.