Bez pojęcia o normalnym strzyżeniu mężczyzny (1) Dopiero w domu zobaczyłem, jakie mam schody z tyłu głowy, widoczne w... Marian Naciąganie klienta na dodatkowe usługi wysokie ceny (1) Trzeba bardzo uważać bo fryzjerzy bez wcześniejszego informowania klienta... Była klientka Pani Asia - rewelacja (1) 2 tyg temu bylam w salonie na keratynowym prostowaniu wlosow. Zabieg... kasia
Fatalna wizyta, zmarnowana kasa (1) Przyszłam do salonu skrócić długie włosy. Pani fryzjerka źle mnie zrozumiała... Kot Polecam Panią Martę (1) Nie ma lepszej fryzjerki! Jeśli chodzi o mnie z tego salonu od 2 lat wychodzę... Jp Koloryzacja na naturalnych włosach (1) Fryzjerce "mistrzyni koloryzacji" zostało pokazane zdjęcie i kolor jaki... Była klientka Pani Ilonka - najlepsza!!! (1) Pani Ilonka - cudowna, zawsze uśmiechnięta, wie "co robi" z Twoimi włosami..... Aga i wszystko jasne... - opinia (5) Mam wrażenie, że wszystkie opinie są autorstwa właściciela salonu... i wszystko jasne... Metoda Olapex (1) Jestem stałą klientką salonu w Gdyni. W dniu dzisiejszym została... Paulina rewelacja (1) Robiłam brwi metodą microblading u pani Anety. Jestem zachwycona podejsciem... Marta Gorąco polecam ;) (1) Witam. Chciałabym gorąco polecić wszystkim ten salon. Po raz pierwszy wyszłam... Katarzyna Zmuda Keratynowe prostowanie bardzo polecam! (2) Zdecydowałam się na zabieg keratynowego prostowania włosów w tym salonie, bo... Justyna rewelka (1) powiem krótko po raz kolejny mistrzowsko!!!! Pani JULITA to fryzjer jakich... zadowolona Polecam !!!! (1) Super klimat ,przystępne ceny.Pani Ilona jest REWELACYJNĄ fryzjerką.Polecam... Izabela Panna Młoda (1) Polecam zdecydowanie salon fryzjerski ale również i kosmetyczny . Miałam tam... Aneta Pośpieszna fryzjerka ;) (1) Niestety byłam raz, na drugi się nie zdecydowałam... Pani do której byłam... kkkk paznokcie żelowe (2) czy ktoś wie gdzie mogę znależć panią Monikę ? Luna joasia - opinia (1) ODDAJCIE PANIĄ IWONKE DO GDYNI !!! Najlepsza fryzjerka u jakiej dotąd byłam.... joasia Ogromne podziękowania (2) Trafiłam do Pana Michała z polecenia mojej koleżanki. Poddałam się usłudze... Joanna FOCUS (2) Gorąco polecam zabiegi na twarz urządzniem FOCUS. Zabieg jest bezbolesny, a... Gosia