Kasia - opinia (1) Chcialabym za pomoca portalu inernetowego podziekowac za przygotowanie do... Kasia IPL+RF - polecam (1) Całą rodziną skorzystaliśmy z usługi, którą znaleźliśmy na stronie GROUPONA.... Sss Klientka (1) Nieprzeciętnie miło i profesjonalnie! Nareszcie znalazłam Salon, który... Magda
POLECAM TEN SALON (1) polecam !! Bardzo mila atmosfera- (co jest ważne )i profesjonalizm . Byłam u... KLIENTKA Moja Pierwsz Wizyta W Salonie (1) Bardzo fajny salon, trafiłam tam, bo mój fryzjer Michał przeniósł się do... Mariola bardzo polecam ;) (1) Byłam na zabiegu oczyszczania twarzy i hennie - jestem mile zaskoczona. Pani... Ag REWELACJA (1) Trafiłam do salonu przypadkiem i zostałam mile zaskoczona profesjonalizmem... Jola JAK NAJBARDZIEJ POLECAM (1) JAK NAJBARDZIEJ POLECAM Tak jak Panie(Dziewczyna z Gdyni oraz Alicja)... HALINA NR.KARNETU 638 Grupon (1) Kupiłam kupon na IPL,spodziewałam się że zabieg będzie wykonany byle jak! Jak... mile zaskoczona ekskluzywny salon? (1) Ostatnio po raz pierwszy odwiedzialam salon chcąc umówić sie na usługę... Dziewczyna z Gdyni uczciwe podejście do klienta (1) Bardzo miła i profesjonalna kosmetyczka-p.Aneta.Szczerze odradziła mi... Marzena Jestem zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi fryzjerskiej. Sympatycznie, miła obsługa,... Ola Zadowolona (2) Pełne profesjonalizmu podejście do klienta przez pana Wojciecha!!!... Ania Wasza pycha nie zna granic! (5) Nie wiem jaki jestescie salonem i co tam soba reprezentujecie ale parcie... Wkurzona Strzał w 10 !!!!!!!!!!!! (1) Po wielu niepowodzeniach źle dobranych fryzurach i koszmarnych kolorach ,... E.B.