lipo royal z grouponu (2) wizyta była przemiła, zabieg trwał ok. 1,5h, PAni przesympatyczna,... Ewa CUdowna DEkoloryzacja (1) Farbowalam wlosy od 7 lat na czarno uzywalam najogorszej farby Pallette. Pani... Byla Czarna A.g.a. - opinia (1) Hybryda french (dłonie i stopy) u pani Magdy: profesjonalne wykonanie. byłam... A.g.a.
IPL depilacja (2) Gabinet i jego oferta wyglądają bardzo zachęcająco :) Koleżanki polecały mi... Marcela rewelacja !!! (1) Byłam w tym salonie pierwszy raz trafiłam do P. Julity. Długo szukałam... Ania Polecam (1) Kolejna wizyta u Pani Iwonki i kolejny wielki pozytyw! Pelen profesjonalizm.... Asia Najlepsza Paznokciara w Trojmiescie:) (1) Witam Korzystalam z uslug Salonu i Pani Magdy.Jestem zadowolona i moge śmialo... Kasia Polecam (1) Świetnie, miło, sympatycznie i profesjonalnie. Warto poddać się usługom. Wojtek Mega rewelacja (1) Koarzystałam już z usług tego salonu,ale jakie było dziś dla mnie... Karina Polecam (1) Pierwszy raz byłam w salonie i jestem bardzo zadowolona. Polecam z czystym... Marz Super zadowolona (3) Pani Ilona to najlepszy fryzjer, do którego udało mi się trafić :) Bardzo... Aga Kosmetyka (1) Bardzo dziękuje za miły zabieg,właśnie odkryłam magiczne fale radiowe!... Grażyna Rzęsy (1) Chciałam podziękować Anetce za perfekcyjne wykonanie przedłużania rzęs metodą... Iwona Podziękowania (1) To była moja pierwsza wizyta w tym salonie i muszę powiedzieć, że bardzo... Beata Zdecydowanie najlepszy salon kosmetyczny w Gdyni, (1) jeśli chodzi o przystępność ceny i jakość usług. Pozdrowienia dla... mirko Podziękowanie (1) Podziękowania dla utalentowanej i przemiłej Pani Iwony. Edyta Pani Iwonka!! (1) To była moja pierwsza wizyta w tym salonie i muszę powiedzieć, że bardzo... Mary Zadowolona (3) Moja pierwsza wizyta i jestem bardzo zadowolona-na pewno odwiedze... Majka Pani Bogusia :) (1) Witam Moja pierwsza wizyta okazala sie swietna!Trafilam do Pani Bogusi na... Beata Jak Pazurki To Tylko u Pani Madzi (2) Już nie pamiętam, od kiedy, ale naprawdę długo jestem stałą klientka Pani... Daria