justyna - opinia (1) do salonu trafilam przez przypadek.szukalam fryzjera ktory zrobi... justyna Zadowolona (1) Z czystym sumieniem, mogę polecic wszystkim kobietą jak i mężczyzną... Dominika K. Bardzo polecam! (3) Trafiłam do tego salonu z polecenia mojej przyjaciółki, która jest stałą... Katarzyna
Rewelacja! (1) Do zakładu trafiłam kiedy to szukałam ratunku dla moich włosów. Po zabiegu w... Kamila super fryzjer (1) Jestem stałym klientem Pana Michała od wielu miesięcy. Zawsze kiedy do Niego... Dawid W. Księżniczka Magda (1) Moje drogie, poszukujące odpowiedniego fryzjera, gorąco polecam Emilkę, która... Madzia pasja (1) P.Ilona...rewelacyjna, kreatywna,.....wizjoner i... Dorota Zdecydowanie polecam !!! (1) Pełen profesjonalizm! Miło, wygodnie i w rewelacyjnej atmosferze. Długo... Ania Super (1) Dziś po kilku zamiarach skorzystania z usług tego salonu w końcu się... Kasia Polecam fryzjerkę Emilkę! (1) Na wizytę w salonie namówiła mnie koleżanka, która jest stałą klientką... Sylwia Przedłużanie rzęs (1) Zdecydowanie polecam wszystkim Panią przedłużanie rzęs w tym salonie. Pani,... Marlena Gorąco polecam zabieg keratynowy (1) Gorąco polecam ten salon. Jestem stała klientką i za każdym razem jestem... Marzena Pani Ilonko (1) Serdecznie dziękuję i bardzo bardzo polecam Panią ILONĘ! Zazwyczaj spotykam... Laura Profesjonalna fryzjerka (1) Od zawsze miałam problem z odpowiednim obcięciem moich kręconych włosów. Mało... Wioletta REWELACJA! (1) Fantastyczna obsługa! Przemiły personel z szefem włącznie!;) zabiegi wykonane... Hania Podziękowania (1) Moim zdaniem najlepszy salon fryzjerski w Gdyni. Chodzę tam od samego... Mariola super salon (1) Skorzystałam z oferty Grupona na IPL+RF foto odmładzanie jestem bardzo... Beata Absolutnie nie polecam! (8) Wizytę zaplanowałam, ale zrezygnowałam po tym jak kazano mi się polożyć na... Alicja SALON FRYZJERSKO-KOSMETYCZNY -POLECAM !!! KRYSTYNA (1) NOWOCZESNY , BOGATO WYPOSAŻONY SALON. SERDECZNA ATMOSFERA , PRZEMIŁA... KRYSTYNA Fryzura (1) Jeśli potrzebujesz zmiany fryzury , a nie wiesz w czym konkretnie będzie Ci... Monika