Byłam w tym salonie pierwszy raz trafiłam do P. Julity. Długo szukałam fryzjera który będzie odpowiadał moim przyznam nie małym wymaganiom, no i trafiłam strzał w 10! Pełna perfekcja, młoda przesympatyczna, dziewczyna. Farbowanie wyszło perfekcyjnie! Najpierw przedstawiono mi kilka palet z kolorami, fryzjer omówił ze mną rodzaje farb i paletę – nigdy nie spotkałam się z taką fajną współpracą; klijent + fryzjer. Do tego został mi przedstawiony zabieg Pro Keratyny. Fryzjerka najpierw bardzo dogłębnie mi go opisała a potem wykonała, włosy były niesamowite! Pani Julita podpowiedziała mi jeszcze jak dbać o włosy jakie produkty używać, żaden z dotychczasowych fryzjerów na jakich trafiałam nie oddał się tak dogłębnie usłudze jaka mi wykonywał a ta dziewczyna zrobiła to z pełnym zaangażowaniem. Widać że to nie tylko dla niej praca ale pasja. Musze przyznać że atmosfera w salonie – Super -pełno energicznych, uśmiechniętych pracowników, radosny klimat, profesjonalna obsługa.. Na koniec zaskoczyła mnie przystępna cena ;-) wow! Na pewno skorzystam z usług salonu i Pani Julity nie jeden raz śmiało mogę polecić ten salon BO NAPRAWDĘ WARTO ;-)