i wszystko jasne... - opinia

Mam wrażenie, że wszystkie opinie są autorstwa właściciela salonu...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

Odpowiedź obiektu

Witam Panią/ Pana,
Pomimo tak krytycznej opinii zawartej w Pani/ Pana komentarzu chciałbym podziękować za zainteresowanie naszym salonem. Ukazanie się komentarza na profilu potwierdza fakt, iż nie mamy najmniejszego wpływu na treść zamieszczanych na portalu opinii.
Podczas naszej trzyletniej obecności na rynku otrzymywaliśmy negatywne komentarze: zarówno te uzasadnione, jak i te, których celem było podważenie profesjonalizmu i rzetelności naszej firmy. Większość obiektywnych i wiarygodnych komentarzy zostało usuniętych z portalu przez autorów. Do każdej opinii podchodzimy profesjonalnie. W przypadku popełnienia przez nas błędu kontaktujemy się z autorem starając się w miarę możliwości zrekompensować zaistniałe nieporozumienie.
Ze względu na fachowość i profesjonalizm naszej firmy otrzymujemy również wiele opinii całkowicie nieautentycznych, których celem jest ubliżenie naszej firmie. W takich przypadkach komentarz zgłaszany jest do moderatora w celu usunięcia go z portalu.
Serdecznie zapraszam do odwiedzenia naszego salonu. Gwarantuję, że zarówno personel, wnętrze jak i wyposażenie przekona Panią do skorzystania z usług znajdujących się w naszej ofercie.
Z wyrazami szacunku właściciel
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 13

Re: i wszystko jasne... - opinia

litości to jest super salon, straszne ,że można kogoś oczerniać nie podając przyczyny, ja polecam, a za panią Olą będę jeździć wszędzie!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 12

Może nie szefostwa ale tych fryzjerek - wielkie paniusie ksiezniczki i wszytko w tym temacie,równiez sie zraziłam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest to salon, do którego zawsze chodzę i bardzo lubię aż do ostatniej wizyty
Ostatnio ścinała mnie Pani, którą pierwszy raz widziałam w salonie już od mojego wejścia miała minę w podkowę że od patrzenia na nią odechciewa się żyć. Od razu zaprosiła mnie do mycia głowy nie pytając wcześniej o jaka fryzurę chodzi, głowę mi myła tak jak by miała jakieś adhd prawie mi ją urwała, ścięła mi grzywkę beż mojej zgody, fryzura na drugi dzień wyglądała jak po jakiejś wojnie. Poszłam do innego fryzjera żeby to coś poprawił.
I tak jak ktoś napisał w swojej opinii że niektóre fryzjerki zachowują się jak jakieś księżniczki to ta też tak się zachowywała.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0