Absolutnie nie !

PORAŻKA !!! Obsługa klienta beznadziejna, Pani (w okularach i bujnej blond czuprynie) przy wejściu gdzie zaczyna sie dział z porcelaną zachowywała sie skandaliczne, chamska, nie miła, kompletny brak kultury! Tak samo na drugiej hali gdzie są dywany, kanapy itd. Pan który nas obsługiwał nie dość, że był pół przytomny lub zaspany to jego zachowanie róznież było bardzo chamskie, tak jak i Pani w czarnych włosach, która jest kasierką przy kasie. Wyposażenie sklepu na 5+ ale obsługa do wymiany, nie wiem czy pracują tam za karę czy co, ale poziom jest daleki od normalnego. Lepiej zostanę obsłużony w osiedlowym sklepie, gdzie zrobię zakupy za 5 zł niż w tej hurtowni gdzie wydałem kilka tyś zł. Dziękuje więcej nie skorzystam i odradzam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Absolutnie nie !

Jestem osobą zaopatrującą sklep i chamska postawa kierowniczki ostatnio doprowadziła mnie również do furii. Jesli tak traktuje się kontrahentów to nie dziwią mnie uwagi na formum od detalistów. W moim sklepie zwracanie uwagi w sposób, jaki jest opisywany w opiniach równałby się z zamknięciem sklepu. Szczepan mysli, że jest duży i może traktować wszystkich jak potencjalnych złodzieji, a niestety przyjdzie dla nich czas na zmianę podejścia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1