Hurtownia Szczepan

Hurtownie wielobranżowe

Gdańsk, Tama Pędzichowska 3

ELA - opinia (1) Omijać szerokim łukiem.bardzo ale to bardzo... ELA kama1511 - opinia (1) Zakupiłem w Szczepanie latarkę z akumulatorkiem. Była zapakowana w plastik... kama1511 Jola - opinia (1) Byłam pierwszy raz niedawno wprowadziłam się do gdańska pierwsze wrażenie... Jola
Patrycja - opinia (1) Jakość produktów fatalna, a reklamacji nie uwzględniają. Patrycja Klientka - opinia (1) Asortyment bardzo bogaty, wybór ogromny, obsługa miła i pomocna, ceny... Klientka MM - opinia (1) Rewelacyjny sklep. Zawsze wychodzę z pełnymi rękami. Super alternatywa dla... MM Stała klientka - opinia (1) Z przyjemnością robię zakupy w ,,Szczepanie",wielki asortyment,ceny... Stała klientka Renata z Gdańska - opinia (1) Do hurtowni jeżdżę co jakiś czas. Do tej pory tylko raz spotkałam się z mało... Renata z Gdańska Obsługa beznadziejna. (5) Moja wizyta w sklepie trwała bardzo krótko. Zaraz po wejściu do pierwszej... leszek - opinia (1) Garnki . Pani doradziła .Dziękuję leszek Beata - opinia (1) Jeżdżę do hurtowni systematycznie po artykuly do mojego domu i do pracy. Duży... Beata Radoslaw - opinia (1) Hurtownia ok Nie polecam kupować tam sprzętu (większego AGD)transport jest... Radoslaw Bdb (1) Obsługa jest więcej niż bardzo dobra. Andrzej Obsluga (1) Byłam wczoraj pierwszy raz na zakupach w sklepie i bardzo jestem zadowolona.... Ewa obsługa (4) To najgorsze miejsce i najgorsza obsluga z jaką kiedykolwiek mialam do... ewelina katastrofa (2) Zapakowany komplet porcelany obiadowej okazał się w domu niekompletny.... Don Zakupy (1) Regularnie kupuje w sklepie internetowym i jestem bardzo zadowolona z obsługi... Paulina ruda - opinia (1) polecam hurtownie Szczepan, miła i rzetelna obsługa. Kupiliśmy zestaw... ruda Po raz pierwszy w tej hurtowni (1) Pierwszy mój zakup w hurtowni. Spotkałam się z bardzo miłą obsługą, jestem... Jola Absolutnie nie polecam i ostrzegam! (1) Zakupiłam towar przez internet. Otrzymałam towar niezgodnie z zamówieniem,... Alicja