Hurtownia Szczepan

Hurtownie wielobranżowe

Gdańsk, Tama Pędzichowska 3

Pierwszy i ostatni raz (2) Co z tego, że wybór duży i ceny - na tyle, na ile zdążyłem zauważyć -... Niezadowolony niedoszły klient Nigdy nic tam nie kupię! (2) Obsługa - olewają klienta, nie odzywają się pomimo mail i telefonów, totalne... Myślicki CHAMSKA OBSŁUGA (1) Kierownik działu od czajników wraz z kolegami - baaaaaaaaaaaaardzo ważna... Janusz B.
bardzo nieuprzejma obsługa! (1) Potwierdzam, że większość pracujących tam Pań, ma bardzo złe podejście do... Patrycja Jolanta - opinia (2) Kupiłam ostatnio talerze deserowe "Quadrato" po cenie 15,25 zł za sztukę.... Jolanta miła obsługa (1) Dział odzieży i firan bardzo miłe panie. Stasia BARDZO CHAMSKA OBSŁUGA!!!!! (1) Tak chamskiej obsługi w życiu nie widziałam. Panie w dziale AGD ciagle... PRZESTRASZONA KLIENTKA a mi się tam podoba (1) robię w Szczepanie zakupy dość często. Fajne miejsce, można tam kupić sporo... klientka CAŁOKSZTAŁT (1) Bardzo dobra hurtownia, super asortyment, różnorodność towaru Bogusia Potwierdzam (1) Obsługa zostawia wiele do życzenia nawet w oddziale w Pruszczu Gdańskim Pani... Alicja11 gosia - opinia (1) CHAMSKA OBSLUGA TO MALO POWIEDZIANE!!!NIE MA TAM KTO ZROBIC Z TYM PORZADEK!!! gosia Polecam (1) Hurtownia Szczepan ogólnie jest bardzo fajnym miejscem, asortyment bardzo... klient Reklamacja (1) Pojechałam dziś zareklamować walizkę, której po jednym użyciu poodpadały... Michalina Totalnie amatorskie podejście do klienta. (2) Nie polecam.Chciałem złożyć ofertę handlową,skierowano mnie do... Andrzej Wyjątkowo chamska obsługa!!! (3) Wyjątkowo chamska obsługa!!! bterhtred MAsakra!!! (2) po dzisiejszym wypadzie na naprawdę małe zakupy (bo aż 4 rzeczy) muszę... Monika Potwierdzam - chamska obsługa, niestety... (2) Potwierdzam - chamska obsługa, niestety... I to poczynając od pracowników... rozczarowana praca za kare (1) w sobote 030813 kupowalam posciel starsza pani na zastepstwie stwierdzila do... beata Bez obaw (1) Wybrałam się tam dzisiaj, nieco wystraszona ''krzyczącym personelem'', który... Miłośniczka ciasteczek Ja polecam (1) Z obsługą różnie bywa. O ile pani przy dziale z porcelaną raczej niemiła i... Filipina