Hurtownia Szczepan

Hurtownie wielobranżowe

Gdańsk, Tama Pędzichowska 3

Patologia (1) Nagłówek mówi sam za siebie...Pozdrawiam Gall Anonim hurtownia szczepan.... (1) JESTEM OBURZONA ZACHOWANIEM SZEFA KIEROWNIKA CZY TAM WŁAŚCICIELA HURTOWNI... ANIA FATALNA,NIEKOMPETENTNA, BARDZO NIEMIŁA,KRZYKLIWA OBSŁUGA (11) Panie zachowują się skandalicznie,krzycza na klientów,nie pozwalają nic... klient
mieszane uczucia (1) Zacznę od tego że uwielbiam tam jeździc,ze względu na możliwości wyboru,... klientka dyskryminacja osób z dziećmi (4) Niestety nie wpuszczono nas do sklepu, bo byliśmy z małym dzieckiem, które... Gosia Żenująca obsługa-chamski "kierownik" (1) Podobnie jak większość tu osób potwierdzam że obsługa w hurtowni to tragedia... luk z dzieckiem NIE!! (4) nie można wejść z dzieckiem na ręku..poinformowano mnie ze od lat 15 dziecko... gosik obsługa - hamstwo, niekompetencja, brak kultury (1) Sporadycznie robię zakupy w tej hurtowni, ale zawsze już na wejściu czeka na... klientka hurtownia z PRL-u (3) W trakcie zakupów w "specjalistycznej hurtowni"-jak poinformowała nas osoba... Zniesnaczony klient bylysmy widzalysmy (1) Bardzo nam sie podobalo .W dziale plastikow Pani Ania przywitala nas z... Maria i Kasia TO W KOŃCU JEST HURTOWNIA CZY SKLEP (2) CZYTAM TE WSZYSTKIE WPISY I NIE BARDZO MOGĘ ZROZUMIEC O CO CHODZI? JESLI JEST... klient SUPER HURTOWNIA! (1) Polecam wszystkim, szczególnie dostawców towaru. Mili Panowie, bardzo... Mariola1972 Dział porcelany na 5+ (1) Witam, ostatnio z mężem wybraliśmy się do tej hurtowni, w celu zakupienia... Wioletta Absolutnie nie ! (2) PORAŻKA !!! Obsługa klienta beznadziejna, Pani (w okularach i bujnej blond... Były kilent Zadowoleni (1) W hurtowni zaskoczył Nas szeroki wybór wszystkiego :) Gdy wróciliśmy do domu,... zagnywacz Polecam !!!! (1) Współpracuję z hurtownią ok 10 lat i nigdy nie miałem zastrzeżeń co do... tomek SZCZEPAN - UWIELBIAM :) (1) wraz z mamą udałyśmy się do Szczepana w sobotę. Po raz pierwszy byłam z nowym... Agnieszka polecam+++++ (1) Pojechalam do hurtowni po zakup serwisu porcelanowego na prezent slubny i... klient NIE DOTYKAĆ !!! (2) Robiłam ostatnio zakupy w tej hurtowni i spotkała mnie niesamowita sytuacja.... ola Fajna hurtownia z fatalną obsługą (1) Dość często staram się odwiedzać tą hurtownie , głównie dlatego ,że w... mika