Absolutnie odradzam!
Postanowilem skorzystać z uslug w/w firmy. Kontakt tel OK, panowie zjawili się o umówionej godzinie na pranie kanapy mimo iż h wcześniej dostałem tel czy mogą przyjechać wcześniej? Postanowilem urwać się z pracy aby przyjąć Panow gdyż zalezalo mi na wykonaniu uslugi. Brakuje mi slow aby opisac zachowanie "wlasciciela" firmy który przyjechal ze swoim pracownikiem. Opieszalosc, beszczelnosc, zarozumialosc, pan wlasciciel panoszyl się po domu wchodząc to do pokoju to na balkon, stwierdzenia w stylu:"Trzeba brac kredyty dla takich widokow etc. Pozostawilem to bez komentarza. Finalnie na moje pytanie czy kanapa po praniu bedzie sucha czy mokra uslyszalem komentarz w stylu Pana wlasciciela: a widział Pan kiedyś pranie na sucho? Jesli tak to niech je Pan sobie zamowi. Zdebialem... Ewidentnie to nie ja w tej rozmowie wystepowalem w roli klienta. Był nim natomiast Pan wlasiciel który stwierdził ze moglem sie dopytać o szczegoly wczesniej a nie teraz. Na koniec uslyszalem ze usluga będzie kosztowala o ok. 50zl więcej, celowe, zlosliwe zawyzenie umowione stawki, w tym momencie postanowiłem zaprzestać i wyprosiłem Pana wlasciciela z domu. Wspolczuje jego współpracownikom. Gdybym ja tak obslugiwal swoich klientów nie mialbym dzisiaj pracy!