Iwona i Roman - ocena (2) Wybralismy tę firmę na podstawie opinii na tym portalu i nie zawiedliśmy się.... Iwona i Roman MWisniewska-Janus - ocena (1) Jesteśmy zachwyceni jakością usługi. Umówiliśmy się sprawnie, konkretnie, Pan... MWisniewska-Janus Anna - ocena (1) Usługa wykonana profesjonalnie i szybko- pranie starej kanapy +2 foteli oraz... Anna
Kacper - opinia (1) Super wykonana robota, w przyjemnej atmosferze, do tego dokładnie. Mogę... Kacper Nina - opinia (1) Dobrze, szybko i tanio wykonana usługa Serdecznie wszystkim polecam Nina Liliana - opinia (1) Super obsługa! Profesjonalny sprzęt i bardzo dobrze wykonana usługa. Gorąco... Liliana Paweł - opinia (1) Jak zwykle super wykonana usługa,bardzo mili Panowie,także polecam wszystkim!!!! Paweł Jolanta - opinia (1) Usługi godne polecenia. Kanapy, dywany dostały drugie życie. Serdecznie... Jolanta tomasz - opinia (1) Miły kontakt, Solidnie wykonane zlecenie, przystępne ceny, korzystałem z te... tomasz Zaspa - opinia (1) Świetny kontakt. Bardzo dobra jakość czyszczenia. panowie starają się bez... Zaspa Lena - opinia (1) Panowie profesjonalnie wyczyścili moją kanapę. Po jej zobaczeniu byłam w... Lena Aurelia - opinia (1) Rewelacja . Szybko profesjonalnie i za dobrą cenę . Serdecznie polecam Aurelia Danuta - opinia (1) Polecam usługi tej firmy. Do tej pory sama czyściłam dostępnymi w sklepach... Danuta Wiktor - opinia (1) Bardzo miła obsługa z fachową wiedzą, Pan Karol poradził sobie ze wszystkimi... Wiktor Łukasz Kalinowski - opinia (1) Dzień dobry Polecam usługi tej firmy, wszystko bardzo profesjonalnie w super... Łukasz Kalinowski Sonia - opinia (1) Wszystko wprost idealnie. Polecam ! Sonia Nadia - opinia (1) Zdjęcia przed i po praniu sprzętów i dywanów zawsze wydawały mi się mało... Nadia AW - opinia (1) Wiosna, porządki - nasza 8 letnia kanapa po wizycie Cleaning Services wygląda... AW Arek Sychta - opinia (1) Proszę sobie wyobrazić, że z usług firmy Pana Karola korzystam od 2005 roku,... Arek Sychta Sandra - opinia (1) Super! Polecam Pana bardzo, miły i dokładny :) Sandra