Ewa & Daniel - opinia (1) Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu prania... Ewa & Daniel Władysław - opinia (1) Firma solidna,punktualna.Po czyszczeniu kanapa wygląda jak nowa.Polecam. Władysław Dziękuję. (1) Usługa przeszła moje oczekiwania, cena bardzo konkurencyjna. Panowie przez... MG
Super cyszczenie (1) Sofę i fotel przeznaczyliśmy do wyrzucenia (przez 10 lat ulubione miejsca psa... Katarzyna Szczerze polecam (1) Świetna i profesjonalnie wykonana usługa. Wszystkie plamy z rogówki zniknęły,... Właściciel psa Profesjonalista (1) Szybko, skutecznie i profesjonalnie! A do tego wysoka kultura osobista. Firma... Ola S Usługa na wysokim poziomie (1) Plamy na dywanie próbowaliśmy usunąć sami, ale dopiero teraz przy... Tomasz R. Firma godna polecenia. (1) Firma godna polecenia. Szybko, sprawnie i profesjonalnie wykonana usługa,... Ola Profesjonalnie i szybko (1) Polecam firmę. Usługa wykonana fachowo w bardzo dobrej cenie! Pm Czyszczenie kanapy (1) Wszystko bardzo sprawnie i szybko , kanapa jak nowa a była w naprawdę złym... Klaudia Usługa wykonana perfekcyjnie!!! (1) Nie wyobrażam sobie innej firmy do czyszczenia moich kanap i dywanów!... Jan Usługa ok (1) Z prania tapicerki meblowej korzystałam po raz pierwszy. Jestem zadowolona z... Anna usługa godna polecenia (1) Jestem z usługi czyszczenia tapicerki bardzo zadowolony. Szybka i... Marek Marta (1) W związku z realizacją czyszczenia dużego narożnika i dywanów pragnę polecić... Marta Rewelacja sofa jak mowa (1) Sympatyczny pracownik. Poplamiona biała sofa była wyzwaniem. Jakość usługi... Sebastian Serdecznie polecam :) (1) Firma godna polecenia. Naprawdę szybko i solidnie wykonana usługa, do tego... Magda Serdecznie polecam! (1) Jakość oraz szybkość wykonywania usług na bardzo wysokim poziomie, do tego... Szymon Czyszczenie dywanu (1) Z czystym sumieniem mogę polecić usługi tej firmy. Zlecenie wykonane w... Joanna Czyszczenie dywwnu (1) Pan Czarek podal termin i przybyl zgodnie z umowa.Prace wykonal bardzo... K.Gorski Czyszczenie tapicerki i dywanow (1) Firma godna polecenia. Usluga wykonana znakomicie, szybko, tanio i solidnie a... Renata