Naroznik i dywan jak nowe (1) Polecam tą firmę. Łatwo było się umówić. Narożnik, który wyglądał już bardzo... Adam Malwina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Skórzany komplet wypoczynkowy do salonu jak nowy... Malwina rewelacja (1) Na Pana Karola trafiłam juz kilka lat temu. Od początku byłam zadowolona z... Magda
Absolutnie odradzam! (1) Postanowilem skorzystać z uslug w/w firmy. Kontakt tel OK, panowie zjawili... Niedoszly klient Polecam !!! (1) Rewelacja! Profesjonalnie wykonana usługa. fachowcy, solidni i skuteczni.... kasia-chmielinska@wp.pl Polecam (1) Pełen profesjonalizm i szczera prawda !!!Poprzednie opinie mówią same za... Jan Super (1) Fachowe podejście do wykonanej usługi. Osoba wykonująca zlecenie prania... Małgorzata Super! (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Miałam do wyprania trzy dywany, chodnik z... Dagmara Profesjonalizm (1) Jestem posiadaczem restauracji na plaży w Trójmieście,miałem do wyprania dużą... Dariusz Pomorski ZADOWOLONA (1) Jestem w pelni zadowolona z wykonanej uslugi..Szybko i solidnie..Efekt... Patrycja Polecam (1) Sprawnie, rzetelnie i w dostępnej cenie...tak w skrócie można określić... macondi Polecam w 100% (1) Super firma, profesjonalne podejście, a usługa wykonana wzorowo. Moja... Gosfil Godny polecenia (1) Profesjionalne podejście do wykonanej usługi. Sprawnie i dokładnie wykonana... Tome L. Profesjonalnie (1) Skorzystałam z usług firmy przy czyszczeniu narożnika i jestem bardzo... Joanna bardzo kulturalny Pan, do tego szybko i sprawnie (1) po raz pierwszy skorzystaliśmy z czyszczenia dywanów i tapicerki. Żałujemy że... kg Agnieszka - opinia (1) Efekt rewelacyjny! Czyszczenie wykonane sprawnie i szybko :) polecam. Agnieszka Plecam (1) Szybko sprawnie i tanio. Kanapa wygląda jak nowa:-) Magda Ewa - opinia (1) Jestem bardzo mile zaskoczona profesjonalizmem i poziomem usługi,szybko... Ewa GODNY POLECENIA (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług czyszczenia dywanów.Pomimo moich obaw, ze... Anna M. rewelacja (1) miło, szybko, sprawnie i uczciwie, polecam i życzę sobie i innym tylko takich... szafran