Polecam (1) Bardzo dobra współpraca z Panem Grzegorzem, profesjonalnalizm usług, bieżący... Klientka polecam detektywa (1) Od pewnego czasu podejrzewałem bliską mi osobę o zdrady. Pan Grzegorz już po... Gdańszczanin Polecam!! (1) Korzystałam z usług Pana Grzegorza i z czystym sumieniem będę polecić... ostródzianka
zdradzana (1) Dziękuję p. Grzegorzu za otworzenie mi oczu, za skuteczną pomoc oraz... b Polecam tą firme (1) Po nieudanych próbach ułożenia spraw firmy zwróciłem się do detektywa mimo... Piotrek Ł Access (1) Polecam p. Grzegorza, szybko, profesjonalnie, dostałem to czego oczekiwałem w... Peter zzzzz (1) Naprawde polecam pana Grzegorza,w pelni profesionalne podejscie,wszystko na... Marcin Profesjonalnie i zawodowo. (1) Zostałam nabita w butelkę przez jedną z "super" firm warszawskich, które niby... Kasia wykrycie zdrady (1) oceniam bardzo dobrze pracę biura detektywistycznego Access, materiały... Zdradzony Właściwy człowiek na właściwym miejscu (1) Pan Grzegorz w podjęciu ogólnym i dosłownym uratował mi życie. Przez trzy... Tajemnicza USŁUGI P.Grzesia (1) "Każdy......znajduje w życiu jakieś swoje Westerplatte, jakiś wymiar zadań,... Ania nr 1 (1) Polecam wszystkim!!! Sylwia polecam (1) profesjonalizm dogad Highly recommended (1) As I have been a professional in the industry of security and investigations... Martin Waage Podziękowanie (1) Profesjonalne i skuteczne załatwienie sprawy z jednoczesnym zachowaniem... ef_em Polecam (2) Powiem Państwu szczerze,że sceptycznie podchodziłem to tego typu... siara Profesionalnie (1) Usługi na najwyższym poziomie. Pełen profesionalizm i rzetelne podejście do... Mirek K. - opinia (1) Skutecznie, tanio i szybko. Polecam. K. Profesjonalnie niczym dobry glina. (1) Z wiadomych przyczyn nie moge podac nazwy firmy ktorej jestem wlascicielem.... Przedsiebiorca.