CR - opinia (1) Cel osiągnięty po właściwie jednej rozmowie, rozpoznaniu sytuaci i 2h pracy w... CR Arkadiusz - opinia (1) Wspaniały i empatyczny człowiek, który żyje zleceniem jakby dotyczyło ono... Arkadiusz Aleksander - opinia (1) Usługa wykonana profesjonalnie. Materiał pozyskany z udziałem detektywa... Aleksander
Ariel - opinia (1) Bardzo dobry detektyw. Poza tym empatyczny i rozsadny czlowiek. Klient ma... Ariel Żona mamiona :) (1) Rewelacja. Dowody jak na dłoni. Pełen profesjonalizm. Szybko i fachowo z... Żona mamiona Zdecydowanie polecam! (1) Szczerze polecam usługi pana Grzegorza, który zawsze jest w ścisłym kontakcie... Oszukiwana żona Profesjonalizm i rzetelność. (1) Sprawa zrealizowana przy profesjonalnej pomocy Pana Grzegorza na terenie... Norbert Polecam Pana Grzegorza to bardzo ambitny i bardzo profesjonalny detektyw. (1) Dąży do celu aby udowodnić i złapać i zarejestrować najważniejsze dla Klienta... Ola Polecam każdemu!! (1) Po prostu polecam każdemu w potrzebie! Pan Grzegorz pomógł w ustaleniach mi z... Włodek Firma godna polecenia! (1) Usługa i pomoc firmy na bardzo wysokim poziomie. Trafiłam do biura z wielkim... Zdradzona żona PROFESJONALNY DETEKTYW (1) Polecam zdecydowanie biuro detektywa ACCESS. Indywidualne i profesjonalne... Seba N. Zdecydowanie polecam! (1) Pan G. bardzo elastyczny, a przede wszystkim skuteczny. Naprawdę polecam! Karo Zlecenie zagraniczne wykonane perfekcyjnie. (1) Mój partner zamieszkuje w Holandii. Ostatnio próbuje obniżyć alimenty na... Elzbieta Serdecznie polecam osobom w potrzebie! (1) Zdecydowałam sie na Detektywa Mężczyznę. Miałam obawy przed Facetem ale...... Karolina Beata - opinia (1) Pan Grzegorz ma duże doświadczenie i wyczucie, reaguje szybko, jest w ścisłym... Beata Profesjonalnie !!! (1) Biuro godne polecenia. Pełen profesjonalizm w działaniu. Miła obsługa i... Artur rewelacja (1) Rzetelnie, sprawnie i profesjonalnie wykonane zadanie. Z czystym sumieniem... xyz Maciek - opinia (1) profesjonalna i miła współpraca, serdecznie polecam! Maciek polecam detektywa:) (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Bardzo dobra współpraca z Panem... kobieta :) (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Szybko, sprawnie i fachowo. Polecam wszystkim... kudlatygg