Polecam (1) Polecam przeprowadzki z tym przedsiębiorcą. Tanio, sprawnie i szybko. Barbra Przeprowadzka (1) Profesjonalni, dobrze zorganizowani, uprzejmi, kulturalni pracownicy! Pomocni... Jerzy Siano Władysławowo Pilna dostawa dla Zwierząt (2) Jestem właściwym zleceniodawcą ww. usługi. Muszę zdecydowanie zaprotestować... Artur z Poznania
Polecam (1) Staram się nie korzystać z usług tego typu, jednak zważając na ilość rzeczy... Anonim Przeprowadzka do Finlandii z firma Achilles (2) Szczerze polecam firme Achilles. Fachowa i sympatyczna ekipa. Solidne... Ania Super firma przeprowadzkowa (1) Przeprowadzka przebiegła bardzo sprawnie i szybko. Właściciel bardzo pomocny... Marcin Kruger przeprowadzka przez firmę Achiles Gdansk (2) Przeprowadzka została zrealizowana 12marca 2016 r. z Sopotu pod Warszawę... Lidia Idżkowska Przeprowadzka przebiegła bardzo sprawnie, obsługa przemiła (1) Przeprowadzali nas panowie Wojtek i Jacek. Bardzo sympatyczni, wszystko... Ula Firma godna zaufania! (1) Chciałem gorąco polecić usługi firmy Achilles w zakresie przeprowadzek. Firma... Adam Markiewicz - Sygnia Nieruch Przeprowadzka (1) Witam. Serdecznie polecam firmę Achilles a szczególnie pana Wojtka i Jacka... Kaz Międzynarodowa przeprowadzka (1) Serdecznie polecam! Miałem przyjemność skorzystać z usług firmy Achilles przy... Tomasz Przeprowadzka domu dziecka (1) Jestem bardzo zadowolona z firmy Achilles! Do przeprowadzenia był dom... Paulina Solidna firma (1) Profesjonalna pomoc przy przeprowadzce biura. Polecam! Paulina Becz polecam (1) Bardzo dziękujemy firmie Achilles Przeprowadzki za przekazanie nieodpłatnie... anusia58 SUPER! (1) Gorąco polecam firmę Achilles. Szybka obsługa, profesjonalne podejście i... Monia goraco polecam (1) Mila, uprzejma obsluga. Szybka realizacja Przeprowadzona Przeprowadzka (2) W grudniu 2014 skorzystałam z usług firmy Achilles podczas przeprowadzki z... Monika Bardzo solidna firma (2) Korzystaliśmy z usług firmy Achilles dwa razy przeprowadzając się z Anglii do... Katarzyna Bardzo dobra firma (2) Kontakt bardzo dobry, wszystko załatwione od razu. Zamówienie było spore, bo... Żaklin Szybko i solidnie (1) Przeprowadzałem się z krakowa do trójmiasta. Szybko solidnie i bez przeszkód.... Adam