BARDZO SOLIDNA FIRMA ! (1) Profesjonalna obsługa, rzetelność, miły kontakt z pracownikami i bardzo... Piotr Solidna firma. (2) Przeprowadzka na terenie Trójmiast bardzo szybko i profesjonalnie. Żadne... Łukasz Profesjonalizm (1) Profesjonalizm, elastyczność, sprawność realizacji, przystępna cena to... Przemysław Wirkus
Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy, szybko i prifesjonalnie zajęli... Milena Jestem zadowolony ze współpracy. (2) Firma rzetelna. Indywidualne podejście do klienta i jego sytuacji.... Patryk Polecam (1) Korzystałam z ich usługi. Cena jest atrakcyjna jak na trasę którą musieli... Ada Bardzo, ale to bardzo polecam! (1) Panowie byli bardzo profesjonalni, a przy tym niezwykle sympatyczni. Dzięki... Olga Transport Pianina (1) Witam. Korzystałam z tej firmy przy transporcie zabytkowego pianina. Bałam... Zadowolona Klietnka Polecam (1) Szybka i sprawna przeprowadzka. Transport bezpieczny, dobrze zabezpieczyli... Jula REWELACJA (2) Swietna organizacja,punktualnosc,mila obsluga..Firma godna polecenia! Pan... Joanna Transport urządzeń klimatyzacyjnych (1) W dniu wczorajszym P.P.U Klimat Sp. z o.o korzystała z usług Firmy Achilles... Marcin Bauman POLECAM!! (2) Przeprowadzka zrobiona profesjonalnie, miła atmosfera, super ekipa.... Aneta solidna, zorganizowana (3) Myślący pracownicy, szanujący mienie, ostrożni przy tym szybcy-polecam... Dyrektor Administracyjny Solidnie, fachowo i bardzo miło. (1) Organizacja bardzo dobra. Panowie zapakowali meble szybko i sprawnie - to... Edyta POLECAM NA PRZEPROWADZKI! (2) jestem bardzo zadowolona z uslug tej firmy, naprawdę fachowa ekipa, po raz... AGA Sprawnie i na temat:) (2) Panowie przeprowadzali nas z dużego mieszkania do dużego domu. Przyjechali w... sialthi OK FIRMA (1) SPRAWNIE, SZYBKO, ZNOŚNA CENA ogólnie usługa przebiegła OK Tadeusz Dobra robota!!! (1) Z wielkim przekonaniem polecam ekipę z firmy Achilles, która wykonywała dla... Krzysztof darłowski Przeprowadzka firmy (1) Szczerze polecam usługi przeprowadzkowe tej firmy! Co prawda delikatny... investGDA Szybka i sprawna przeprowadzka (1) Zamówiłem. Panowie przyjechali na umówioną godzinę, szybko i sprawnie znieśli... Zadowolony klient Piotr