ActivDent

Stomatolodzy Implanty Chirurdzy

Gdańsk, Strzelców Karpackich 2A/10

A.R. - opinia (1) Przyjazna atmosfera i dbałość o komfort pacjenta podczas wizyty. W dodatku... A.R. Anna G - opinia (1) Rewelacja! Nawet się nie zorientowałam, kiedy doktor usunął mi ósemkę. Jestem... Anna G Artur - opinia (1) To miejsce na mapie Trójmiasta w dziale stomatologia należy z pewnością... Artur
J.W - opinia (1) Super specjalista! Nie naciąga na niepotrzebne leczenie, jest spokojny i... J.W Andrzej Daszkiewicz - opinia (1) Pacjentem dr. Artura jestem od lat. Teraz zdecydowałem się na zabieg... Andrzej Daszkiewicz Grzegorz - opinia (1) Chciałbym bardzo podziękować doktorowi Arturowi za to, że odzyskałem swój... Grzegorz Felicja M. - opinia (1) Bardzo polecam! Dogodny dojazd , gabinet bardzo ładnie urządzony i jak na... Felicja M. Sylwia M. - opinia (1) Doktor Artur Poleniewicz wstawił mi implant, wszystko bardzo sprawnie i w... Sylwia M. Magda - opinia (1) Najlepszy stomatolog w Gdańsku. Magda Alicja - opinia (1) Skomplikowane usunięcie zęba, które w innych gabinetach było nie do... Alicja Wysoka jakość usług! (1) Dr A. Poleniewicz dokładnie wytłumaczył mi każdy etap leczenia kanałowego,... Mariusz K.