Rehabilitacja w ActivReha (1) Gorąco polecam, świetna, profesjonalna obsługa Norbert Superprofesjonalizm ! (1) To wlasnie tutaj wrocilam do zdrowia.! Jesli nie wiesz juz co robic i prawie... Katarzyna Dix Bardzo polecam (1) Bardzo miła obsługa bardzo miły pan bardzo polecam. Robert
Pełen profesjonalizm (1) Tytus jest godnym polecenia specjalistą z duża wiedzą, a przy okazji potrafi... Marcin Pelen profesjonalizm (1) Zostałem skierowany na rehabilitacje przepracowanego kręgosłupa. Przy... Pawel T. Opinia (1) Polecam Pana Tytusa , cudowny człowiek znający się na swoim fachu Urszula Porada/ Rehabilitacja (1) Trochę czekałem na wizytę ale było warto. Bardzo dobra, miła, fachowa i... stankowskiz Polecam gorąco (1) Od pięciu lat, regularnie - raz w tygodniu - korzystam wraz z rodziną z... Leszek Bardzo polecam! (1) Pan Tytus jest doskonałym fachowcem, a przy tym miłym i skromnym człowiekiem... Paweł Zbrowski Rehabilitacja biodra u profesjonalisty (1) Polecam! Joanna Przyszedłem z bólem. Wyszedłem bez. (1) Od ponad trzech miesięcy miałem ból pleców w odcinku lędźwiowym. Godzina w... Krzysiek POLECAM (1) Wspaniała obsługa, elastyczne dopasowanie zabiegów do klienta, co ważniejsze... Sylwia Nadzwyczajny rehabilitant (1) Pełny profesjonalista a przy tym niezwykle empatyczny i inteligentny młody... Zbigniew Jabłoński Najlepszy! (1) Do Tytusa trafiłam przez przypadek - na rehabilitację z NFZ trzeba było... A. Mistrz! (1) Kwalifikacje idą w parze z profesjonalna obsługą i faktyczną poprawą stanu... Karolina Tytus Smoliński (1) Profesjonalista z ogromna wiedzą, fizjoterapeuta po wielu kursach, pomógł mi... Maciek profesjonalista! (1) Nie raz już korzystałem z usług Tytusa i nigdy się nie zawiodłem. Szybko i... Michał Polecam! (1) Wszystko na najwyższym poziomie ;) i plecy nie bolą ! Pacjentka Pełny profesjonalizm, bardzo wysokie kwalifikacje (1) Jestem bardzo zadowolona. Zależało mi na wysokich kwalifikacjach i właśnie... Kasia Polecam! (1) Nie dość, że bardzo sympatyczny, to co istotne, niezwykle kompetentny. No i... Paula