Magda - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy, a ćwiczę z p. Tytusem od lat. Zawsze... Magda M - opinia (1) Magia nie pamietam kiedy byłem tak rozluźniony. Nie poznaje swojego ciała i... M Łukasz - opinia (1) Byłem u Tytusa Smolińskiego z kostką. Świetny fachowiec a do tego otwarty i... Łukasz
Złote ręce;) (1) Po godzinnej sesji poczułam ulgę- ból barku i pleców minął jak za dotknięciem... Izabela Daniel - opinia (1) Polecam w 100%. Trafiłem do gabinetu z ostrym bólem kręgosłupa i już po... Daniel Agnieszka - opinia (1) Obsługa profesjonalna i bardzo miła, znaczny progres po każdej wizycie:)... Agnieszka Polecam (1) Polecam pana Tytusa, kompetentny fizjoterapeuta, który pomógł skutecznie już... Marika - opinia (1) Z usług ActivREHA korzystam regularnie. Polecam w 100%. - opinia (1) Profesjonalizm na każdym kroku. Wiedza, podejście do pacjenta, gabinet i... ocena Gabinetu Rehabilitacji ActivReha - tytus smoliński (1) Byłam przekonana, że przy bólu kręgosłupa trzeba całej serii zabiegów, aby... S Styn polecam (1) pełen profesjonalizm, jestem w trakcie pracy nad moją nogą, jednak efekty w... Ewa Rekomenduję Pana Tytusa w 100% (1) Pełen profesjonalizm -wiedza,praktyka daje efekt ma długo i po krótkim... Luiza Polańska-Kłossowska Polecam (1) Bardzo profesjonalna obsługa, olbrzymia wiedza i doświadczenie. Do p. Tytusa... Iva Ocena (1) Byłam w ActivREHA tydzień temu, pierwszy raz. Bardzo pozytywne odczucie... Monika Nowakowska pacjentka (1) bardzo profesjonalna obsługa jestem bardzo zadowolona z efektów Elżbieta W pełni usatysfakcjonowany (1) Fachowe rozpoznanie urazu i profesjonalna pomoc. Szczerze polecam. Krzysztof Kreft Polecam (1) Trafna diagnoza, błyskawiczne efekty i super obsługa. Dodatkowo dużo cennych... Piotr Cudotwórca (1) Witam, Bardzo polecam gabinet ,masarze u P. Tytusa jest niesamowitym... Halina Polecam (1) Pan Tytus ma bardzo dużą wiedzę, polecam to wykorzystać ;) Paweł Rewelacja ! (1) Polecam z całego serca rehabilitacje u Tytusa. Moją córkę po zerwaniu... Monika & Julia