Moja ocena jest wywazona (2) Trudno mi ocenić wyposażenie, dokonano oceny mojego chodu , zlecono wykonanie... Barbara Indywidualne wkładki (1) Dość długo czekałem na wizytę, ale było warto. Świetny kontakt, duża wiedza,... Rafał Joanna (1) Dzięki Panu Kamilowi Odzyskałam swoje życie. Ten przemiły człowiek swoim... Joanna Kowalska
Super rechabilitacja (1) Gorąco polecam. Profesjonalna i przemiła obsługa. Rehabilitacja na najwyższym... Dominika Fala uderzeniowa (2) Do Centrum skierował mnie lekarz z powodu ostrogi piętowej. Fala uderzeniowa... Kate Fala uderzeniowa na ostrogę piętową (0) Witam Mam problem ostrogi od ponad roku. Ostatnio czytałam i fali... MAgda polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z usług. Już po pierwszej wizycie odczułem znaczną... Michał Wkładki indywidualne (1) Profesjonalna obsługa i doradztwo. Przez ostatnich kilka lat borykałam się z... Jagoda Orteza i zabiegi z fali uderzeniowej (1) Od ok.miesiąca bolał mnie strasznie nadgarstek, prawdopodobnie przeciążony.... Kamila komputerowa diagnostyka chodu + wkładki ortopedyczne (1) Do Centrum skierował mnie Ortopeda i teraz rozumiem dlaczego. Kompleksowe... Ula