Joanna Nowacka - opinia (1) Współpracujemy z Actum od kilku lat i jesteśmy bardzo zadowoleni.... Joanna Nowacka Agata K. - opinia (1) Podoba mi się profesjonalne podejście Actum do klienta, czuć zaangażowanie,... Agata K. Jakub - opinia (1) Wybraliśmy zarządcę wspólnoty na Actum jakiś czas temu i okazało się, że... Jakub
Agnieszka - opinia (1) Moja ocena Actum jest bardzo dobra, ponieważ widzę, że firma dba o wszystko.... Agnieszka Mike - opinia (1) Jesteśmy zadowoleni, actum zarządza naszą wspolnotą na Sokółce już ponad rok.... Mike Daria - opinia (1) Firma Actum to był bardzo dobry wybór, śmieci wywożone na czas, wszystkie... Daria Janina - opinia (1) Dbają o zieleń - koszą trawy, przycinają drzewka, na jesień zbierają liście.... Janina Grzegorz Rylski - opinia (1) Parking i chodnik posypane piachem, odśnieżone wszędzie gdzie trzeba. Bez... Grzegorz Rylski Kamil - opinia (1) Dobrze pilnują odśnieżania chodników przed blokiem. Klatki też czyste, mogę... Kamil Marcin - opinia (1) Sprawna administracja. Profesjonalne podejście i obsługa. Marcin Biały - opinia (1) Profesjonalnie załatwiono u mnie problem ze szwankująca elektryką na klatce... Biały Arti - opinia (1) Actum zarządza naszym budynkiem na Sokółce Zielenisz, możemy tylko polecić.... Arti Nowy administrator spostrzeżenia (1) Firma Actum przejęła naszą Wspólnotę w Gdyni wiczlinie po innym... Wiktor Mogę polecić (2) Nie narzekamy, kompetentny administrator który wie co ma robić Klaudia Superrr (1) Co do obsługi nie mam zastrzeżeń, panie w gdyńskim oddziale są bardzo miłe.... Seba mamy na Sokółce, jest ok (1) Ludzie pasjonują się narzekaniem na swojego administratora, ale nie... Michał Z.