Maciej Bojanowski - ocena (1) Firma Actum pomogła nam w modernizacji systemu ogrzewania, co przełożyło się... Maciej Bojanowski Marta S - ocena (1) Profesjonalne podejście do zarządzania nieruchomościami. Dzięki Actum nasze... Marta S Artur K - ocena (1) W końcu konkretny i zaangażowany administrator! Wszystko dopilnowane, kontakt... Artur K
Katarzyna - ocena (1) Ogromnie pozytywnie oceniam współpracę z zarządcą nieruchomości. Jego... Katarzyna Arti - ocena (4) Za bardzo nie ma tam już z kim rozmawiać. Banda, która udaje że pozjadała... Arti Bartosz - ocena (3) Zamiast wysłać przypomnienie o płatności, firma wystawia Wezwanie do Zapłaty... Bartosz Matt - ocena (1) Jesteśmy zadowoleni z współpracy z actum Od samego początku bardzo pomocni,... Matt Paula - ocena (1) Super firma. Szybko rozwiązują wszelkie problemy, zawsze doradzą i wspierają.... Paula Łukasz - ocena (1) Super firma. Polecam Łukasz Aneta - ocena (2) Actum obsługiwało naszą Wspólnotę do czerwca ubiegłego roku, z uwagi na... Aneta Basia - opinia (1) Firma bardzo szybko reaguje i pomaga. W poniedziałek rano zgłosiłam usterkę... Basia Kamil - opinia (1) Współpracuje z ACTUM już od 3 lat i jestem bardzo zadowolony ze sposobu ich... Kamil Kasia - opinia (1) Ostatnio byliśmy zmuszeni zmienić zarządce, ponieważ poprzedni nie wywiązywał... Kasia Karol - opinia (1) Byłem zawsze nieufny wobec firm zarządzających nieruchomościami, ale... Karol Franciszek - opinia (1) Mieliśmy już do czynienia z niejednym zarządcą i na tym tle Actum wypada... Franciszek Andrzej - opinia (1) Współpracujemy z Actum już od 2018r. Głównie cenię ich za pomoc w... Andrzej Grzegorz - opinia (1) Firma dobrze wykonuje swoje obowiązki. Opiekun wspólnoty sprawnie obsługuje... Grzegorz Andrzej - opinia (1) Zgadzam się z Panem "Lewym". Kiedyś było dobrze... teraz jest coraz gorzej.... Andrzej Jerzy ś - opinia (1) Firma godna polecenia.tak trzymać Jerzy ś Piotr - opinia (1) Współpraca od lat układa się bardzo dobrze. Polecam :) Piotr