Bardzo profesjonalnie (2) Polecam serdecznie usługi Adamex - narożnikowi po wielu przejściach (soki,... Joanna Mega POLECAM (1) Gościu zna się na materiałach przez co nie psuje pranej tapicerki. Usunął... Mariusz Zachwycona klientka - opinia (1) Polecam serdecznie usługi firmy Adamex. Profesjonalnie, szybko, a do tego z... Zachwycona klientka
szybko i komfortowo (1) oferta usług w pełni zadowalająca, jakość bez zarzutów, mieliśmy problem z... Lena Polecam! (1) Zdecydowanie polecam, fachowo, szybko, niedrogo i wspaniały efekt. M Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Mam jasną kanapę, która już dość... Joanna Bardzo Zadowolona klientka - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam wszystkim. Dywany wyglądają jak nowe! Na pewno w... Bardzo Zadowolona klientka Polecam !!!! (1) Polecam serdecznie usługi tej firmy!! Jestem bardzo zadowolona!!! Dywany i... zadowolony klient Zdecydowanie POLECAM!!!!! (1) Profesjonalnie, rzetelnie i do tego z miłą obsługą Polecam usługi firmy... Kierownik Biura Solidna i rzetelna firma (1) Polecam wszystkim korzystanie z usług firmy "Adamex". Dywany wyglądają jak... Zadowolony klinet opinia (1) Polecam firmę Adamex , jestem bardzo zadowolona z wykonanej... jolanta Dziękujemy (1) Wykładzina shaggy wygląda jak nowa, wszystkie plamy i zacieki usunięte. Nie... Anna Cz Rewelacja! (1) Serdecznie polecam wszystkim usługi tej firmy! Osobiście skorzystałem z... Maciej Rztelnie i solidnie. (1) Polecam.Bardzo dobry kontakt. Solidny, rzetelny i punktualny fachowiec.... Agata L. opinia ze strony PHU Adamex (1) Firma godna polecenia pod każdym względem. Tanio, precyzyjnie, dobre środki.... Iwona Głazik Małgorzata Hnatów - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi. Duże zaangażowanie w wykonywaną pracę,... Małgorzata Hnatów Bardzo zadowoleni (1) Dla nas w takich usługach ważna jest sprawność realizacji i rzetelność. Ważne... Magdalena Orzech auto jak nowe :) (1) niedawno miałem przyjemność skorzystać z usług firmy Adamex, szykowałem auto... zadowolony klient Świetna jakość w dobrej cenie! (1) Z usług firm czyszczących dywany korzystam bardzo często ze względu na psa.... Magda Dnuta Sz - opinia (1) dywan dobrze doprany, co ważne nie był przemoczony jak bywało wcześniej, miła... Dnuta Sz