Adammoto

Warsztaty samochodowe

Gdynia, Gen. Józefa Unruga 111

ocena (1) Pan Adam profesjonalnie podchodzi do pracy . Zostal mi polecony przez inna... Michal Wiedzą co robią ... (1) Mój kolejny motocykl, więc kolejna wizyta w warsztacie Adammoto. Zrobił co... kriss Niesłowny (1) Kiedys Pan Adam naprawił mi motocykl i zastrzeżeń nie miałam. Niestety drugi... Klientka
Najlepszy warsztat !! (1) Najlepszy serwis motocyklowy ! Nowe opony + wymiana wyniosły mnie taniej niż... Maciek Brak szacunku (3) Ja nie polecam, pojechałem z moim moto na przyczepce i chodziło mi o zakucie... Marcin Warsztat godny polecenia! (1) Oceny mówią same za siebie. Oby tak dalej Panie Adamie. Na pewno jeszcze... MK polecam (1) Serwis godny polecenia, ciągły kontakt podczas serwisu co i jak idzie... Adam POLECAM (1) Chłopaki mocno znaja się na swojej robocie POLECAM homer dziękuję (1) Po długich poszukiwaniach dobrego mechanika do pierwszego sprzęta mojej pani,... CBR 125RR Maciej Zelgert - opinia (1) Super warsztat nic dodać nic ująć. Polecam w 100% Maciej Zelgert Naprawdę dobry warsztat (1) Już kilkakrotnie odwiedzałem warsztat Adammoto. Za każdym razem wszystko było... WK Solidna firma (1) Przegląd przed sezonem wykonany w terminie. Fachowość na wysokim poziomie.... andyk obsługa (1) obsługa na najwyższym poziomie. nie spotkałem się jeszcze w żadnym z... klient