Adrian K - opinia

Pani Ewa Hermann zagrała wspólnie ustalony ze mną repertuar na nasz ślub i wesele. Napisała długą listę utworów. Zagrała nie tylko standardowo do ślubu i życzeń, ale również do obiadu, kolacji, tortu, podziękowań, tańców. Pozytywnie zaskoczyła mnie niespodziewanym intensywnym graniem. Była w stanie bardzo dobrze dostosować się do dynamicznie rozwijającej się sytuacji podczas wesela. Starannie dobrała odpowiednie osoby do zespołu. Od początku Pani Ewa Hermann dawała wrażenie profesjonalnego muzyka, i osoby, której zależy na tym, aby muzyka wypadła bardzo dobrze. Muzyka wykonana przez Panią Ewę Hermann była piękna, brzmienie i barwa dźwięku wykwitna. Bez wątpliwości skorzystałbym ponownie z usług Pani Ewy Hermann.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Bardzo dziękuję za tak szczegółową i pełną uznania opinię! To była dla mnie prawdziwa przyjemność tworzyć muzyczną oprawę dla Waszego ślubu i wesela. Cieszę się, że repertuar i intensywność gry spełniły oczekiwania i dodały wyjątkowej atmosfery na każdym etapie uroczystości. Zależy mi, by muzyka była dokładnie taka, jaką sobie wymarzycie, więc każde słowo uznania jest dla mnie bezcenne. Dziękuję za zaufanie i życzę wszystkiego, co najlepsze!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0