Kamil - ocena (2) Pani Ewa odpowiadała za oprawę muzyczną podczas naszej plenerowej ceremonii... Kamil Zuzanna Żol - ocena (1) Polecamy Panią Ewę z całego serca! Było piękniej niż mogliśmy sobie wymarzyć,... Zuzanna Żol Anna - ocena (2) Polecam Panią Ewę Hermann. Artystka uświetniła nasze przyjęcie komunijne -... Anna
Daniel - ocena (2) Pani Ewa to profesjonalistka, utalentowana skrzypaczka i wspaniała osoba.... Daniel Sylwia - opinia (2) Pani Ewa przemiła osoba i najlepsza w swoim fachu, grając utwory na... Sylwia Krzysztof - opinia (2) Pani Ewa wraz z organistą p. Tomaszem stworzyła przepiękna, zgraną i... Krzysztof Ola - opinia (2) Dzięki Pani Ewie uroczystość naszego ślubu była magiczna . Pełen... Ola Jolanta S. - opinia (2) Piękne brzmienie skrzypiec i gitary , profesjonalne wykonanie , wrażenie... Jolanta S. Adrian K - opinia (2) Pani Ewa Hermann zagrała wspólnie ustalony ze mną repertuar na nasz ślub i... Adrian K Monika - opinia (2) Zdecydowanie polecam oprawę muzyczną oferowaną przez Panią Ewę. Bardzo dobry... Monika Wiola P. - ocena (2) Z całego serca polecamy Panią Ewę! Od pierwszego kontaktu, poprzez ustalenie... Wiola P. Agnieszka Woźniak - ocena (2) Serdecznie polecamy Panią Ewę! Bardzo dobry kontakt, pomoc w wyborze utworów... Agnieszka Woźniak Edyta - ocena (2) Pani występ na ślubie naszej córki był przepiękny. Pani gra na skrzypcach... Edyta Andrzej Kukowski - ocena (2) Bardzo dziękuję Pani Ewie za piękną muzykę na ślubie mojej siostry. To była... Andrzej Kukowski Daniela - ocena (2) Dziekujemy jeszcze raz za piekna oprawe muzyczna uroczystosci. Bylo naprawde... Daniela Daniela - ocena (2) Pani skrzypaczka Ewa Hermann prezentowała się przepięknie i stworzyła... Daniela Karolina Wereszczyńska Właścicielka agencji "Weselmy się razem" - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z panią Ewą Hermann przy organizacji wielu... Karolina Wereszczyńska Właścicie Valentina Pokrovskaya | Wedding Alchemy® by Valentina - opinia (2) Miałam okazję współpracować z Ewą Hermann przy kilku ślubach, które... Valentina Pokrovskaya | Wedding Tomasz Perz - opinia (2) ewa hermann to doskonały fachowiec w swojej dziedzinie. Współpracowaliśmy... Tomasz Perz Agnieszka Jaskólska - opinia (2) Dziękujemy za cudowną oprawę muzyczną naszego ślubu. Dzięki Tobie było... Agnieszka Jaskólska