Super Ekstra. (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Sprzęt bardzo dobrze przygotowany,... Ramm Impreza imieninowa (1) Firma stanęła na wysokości zadania, przygotowując imprezę imieninową dla... Krzysztof Wasilewski Adi - opinia (1) obsluga jest mila i profesjonalna bez problemu mozna sie z chlopakami dogadac... Adi
Naprawdę warto! (1) Cóż mogę powiedzieć... korzystałam z usług Adventure Ops już parokrotnie i... Ruda Rewelka (1) ja osobiscie uwazam ze jezeli ktos ( tak jak Pani ktora sie uskarza) nie jest... Kinga Rewelacja (1) Super zabawa. Profesjonalny sprzęt, świetne miejsce rozgrywki oraz miła i... RuTa masakra (2) Jestem bardzo, ale to bardzo rozczarowana jakością usług. Do obiektu trudno... rozczarowana Rewelacja (1) Uczestniczyłem w zorganizowanym przez Adventure-ops wieczorze kawalerskim.... Żur Fajna sprawa (1) Swiatne miejsce na wypad z przyjaciolmi. Fajnie zorganizowane pole plus... Gosia Polecam !! (1) Rewelacyjna obsługa i organizacja imprezy. Najlepiej rozbudowane i... Maja Technik - opinia (1) bardzo fajne i duże pole, urozmaicone i ciekawe.szczególną uwage zwraca... Technik