Ola - ocena (1) brak słów,nie sprawdza rzetelnie kogo reprezentuje Ola Anonim - opinia (2) Polecam Pana mecenasa Andrzeja Dwernickiego z Gdyni. Sprawa ciężka rozwodowa... Anonim ola - ocena (1) Szkoda, że nie sprawdza w pełni kogo reprezentuje ola
Kamila Nowak - opinia (1) Wiedza, doświadczenie, zaangażowanie. Polecam. Kamila Nowak Magdalena Łaskowska - opinia (1) Pan Mecenas Andrzej Dwernicki prowadził moje sprawy m.in. rozwodową, o... Magdalena Łaskowska Maria - opinia (1) Mistrz prowadzenia beznadziejnych spraw rozwodowych! Profesjonalny,... Maria Maja Kwiatkowska - opinia (1) Profesjonalizm w pełnym tego słowa znaczeniu. Kompetentny, punktualny i... Maja Kwiatkowska Beata - opinia (2) Pan Andrzej Dwernicki prowadził moją sprawę rozwodową. Jego spokój,... Beata Dorota - opinia (1) Rzetelnie, sumiennie i co najważniejsze, sprawa zakończona zgodnie z... Dorota EK - opinia (1) Mecenas Dwernicki był moim pełnomocnikiem w sprawie rozwodowej. Podczas... EK Małgosia - opinia (1) Pan adwokat Andrzej Dwernicki prowadził moja sprawę o alimenty. Byłam już... Małgosia precyzyjny adwokat (1) Andrzej Dwernicki sprawdził się w każdym calu, dobrze zorientowany,... Hanna NIE POLECAM !!! (1) W moim przypadku zaangażowanie Pana Dwernickiego polegało tylko na tzw.... Beata Najlepszy Adwokat w Trójmieście (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z mecenasem Andrzejem Dwernickim,... Jolanta Lewarska Bardzo dobry prawnik (1) Pan Mecenas poprowadził moją sprawę rozwodową. Wynik był na moja korzyść,... Sylwek Zdecydowanie na tak; nie zawiedziecie się; Polecam! (1) Dwa razy skorzystałam z porady prawnej - sensacje majątkowe po szybkim... SlenderMermaid Bardzo dobry Prawnik (1) Polecam usługi Pana Mecenasa. Jest konkretny oraz kompetentny w jakości... Klient