Vladyslav - ocena (1) Polecam,wszystko powiedzieli co mam zrobić Vladyslav Justyna - ocena (1) Szczerze polecam mecenasa Pawła Symonowicza. Porada prawna została udzielona... Justyna Kamil - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi i prowadzenia sprawy przez Mecenasa. Pełen... Kamil
Monika - ocena (1) Byłam na konsultacji w tej Kancelarii. Jestem pod wrażeniem przemiłej obsługi... Monika sylwia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z konsultacji telefonicznej z Panem Mecenasem.... sylwia Piotr - ocena (1) Skorzystałem z porady w tej kancelarii jako osoba fizyczna i jestem bardzo... Piotr Karolina K - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowolenie z porady. Profesjonalne podejście, rzetelna pomoc... Karolina K Krzysztof Pruchniewski - ocena (1) Z pełnym przekonaniem rekomenduję współpracę z tą kancelarią. Wyróżnia ją... Krzysztof Pruchniewski Anna - ocena (1) Jestem usatysfakcjonowana z rozmowy z prawnikiem. Dostałam odpowiedź na... Anna Hanna Piotrowska - ocena (1) Pełen profesjonalizm, świetny kontakt i ogromne zaangażowanie. Jestem bardzo... Hanna Piotrowska Natalia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z kancelarią. Od pierwszego kontaktu... Natalia Niestety Nie Mogę powiedzieć - ocena (1) Profesjonalna pomoc, poswiecono mi tyle czasu ile było trzeba. Bez pośpiechu.... Niestety Nie Mogę powiedzieć Aniela - ocena (1) Pani Anna wszystko dokładnie wytłumaczyła odnośnie sprawy. Polecam z całego... Aniela Grzegorz Zieliński - ocena (1) Bardzo rzetelna pomoc prawna. Adwokat bardzo dokładnie wszystko wyjaśnił.... Grzegorz Zieliński Justyna W - ocena (1) Korzystam już trzeci raz z usług kancelarii. Bardzo cenię sobie współpracę z... Justyna W Łukasz - ocena (1) Profesjonalne wsparcie prawne. Łukasz Magda - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z porady w tej Kancelarii. Pełen profesjonalizm. Magda K. - ocena (1) Na konsultację do kancelarii umówiłam się z dnia na dzień. Udało się znaleźć... K. Beata - ocena (1) Polecam Pana Mecenasa,jego duża wiedza,zaangażowanie w sprawę i współpraca na... Beata Józef - ocena (1) Polecam, profesjonalne podejście do klienta, duża wiedza i sprawa wygrana. Józef