Cezary Hołubowicz - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować Kancelarii Prawnej za profesjonalną pomoc... Cezary Hołubowicz Rafał - ocena (1) Do kancelarii zgłosiłem w celu skonsultowania w trybie ekspresowym złożonej... Rafał Justyna - ocena (1) Zdecydowanie polecam za fachowość i zaangażowanie. Justyna
Al - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do sprawy. Szybka reakcja i realizacja. Jestem... Al Dorota - ocena (1) Pełen profesjonalizm I zaangażowanie w sprawę klienta szybka i fachową... Dorota Małgorzata - ocena (1) Szybko, Sprawnie , Skutecznie .:) Polecam Kancelarię Prawną , Pana Adwokata... Małgorzata Roman - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam kancelarię adwokacką mec. Dawida Suszyńskiego.... Roman Józef - ocena (1) Polecam Pana Mecenasa w 100% ,jest bardzo solidny, zaangażowany i... Józef Elzbieta - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, życzliwość i miłe podejście do każdego... Elzbieta PIOTR - ocena (1) Z przyjemnością chciałbym wyrazić moją ogromną wdzięczność i uznanie dla... PIOTR Piotr - ocena (1) Pełen profesjonalizm Piotr Anna - ocena (1) Polecam z całego serca, pełen profesjonalizm i mega indywidualne podejście do... Anna Natalia - ocena (1) Zdecydowanie polecam kancelarię prawną Kancelaria Adwokacka Adwokat Dawid... Natalia Beata - ocena (1) Polecam Pana mecenasa i dziękuję serdecznie za profesjonalne podejście i duże... Beata Elżbieta Szafran - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Mecenasem Suszyńskim .... Elżbieta Szafran Zuzanna - ocena (1) Bardzo fachowo i profesjonalnie. Bezproblemowy kontakt przez cały czas... Zuzanna Ewa - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Świetna obsługa i doradztwo.... Ewa Ania - ocena (1) Polecam. Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi, bardzo dobry... Ania Monika - ocena (1) Współpraca kancelaria u Pana Dawida Suszyńskiego przebiegła bardzo sprawnie... Monika Cezary - ocena (1) Byłem bardzo zadowolony. Polecam w 100% . Cezary