Anonim - ocena (1) Do kancelarii trafiłam z polecenia i wcale nie żałuję, że posłuchałam... Anonim Anna - ocena (1) Super adwokat,zawsze pomoże.polecam Anna Damian - ocena (1) Polecam - pełen profesjonalizm i fachowa wiedza, które poskutkowały szybkim i... Damian
Anna Bogacz - ocena (1) Bardzo dokładnie i rzeczowo został wyjaśniony mój problem. Pomimo braku... Anna Bogacz Ewelina - ocena (1) Byłam niedawno po poradę prawną u Pana Dominika Kołodziejczyk i polecam z... Ewelina Ewa - ocena (1) Profesjonalizm, wysoka kultura osobista, skuteczność. Polecam. Ewa Piotr - ocena (1) Polecam Kancelarie Mecenasa Suszyńskiego, rzetelne i profesjonalne podejście... Piotr Kamil - ocena (1) W ramach współpracy z kancelarią moją sprawą zajmował się p. Paweł... Kamil Sylwia - ocena (1) Rewelacyjne podejście do klienta. Radca prawny przygotowany do każdej z... Sylwia Jowita - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam Kancelarię Adwokacką Adwokata Dawida... Jowita Katarzyna - ocena (1) Pelen profesjonalizm. Czułam się zaopiekowana, wszelkie moje pytania i... Katarzyna Władysław - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnej obsługi. Wszystko poszło po mojej... Władysław Vitalii Fedan - ocena (1) Paweł Symonowicz pomógł mi zrozumieć sprawę i udzielił mi bardzo dobrej rady,... Vitalii Fedan Monika - ocena (1) Polecam Pana Mecenasa na 100% szybko profesjonalnie bez problemowo. Bardzo... Monika Jan - ocena (1) Polecam Pana mecenasa w 100% Wszystko przebiegało sprawnie i... Jan Katarzyna - ocena (1) Bardzo profesjonalny adwokat. Niesamowita wiedza, rzetelność, zaangażowanie,... Katarzyna Dawid - ocena (1) Kancelaria działa w sposób merytoryczny z zachowaniem należytej staranności.... Dawid Monika - ocena (1) Kancelaria prawna, która świadczyła mi usługi, zasługuje na najwyższe... Monika Cezary Hołubowicz - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować Kancelarii Prawnej za profesjonalną pomoc... Cezary Hołubowicz Rafał - ocena (1) Do kancelarii zgłosiłem w celu skonsultowania w trybie ekspresowym złożonej... Rafał