Partycja - opinia (1) Polecam bardzo gorąco Kancelaria. Pani Mecenas Honorata Janik-Skowrońska jak... Partycja Krystyna - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam usługi Pani Mecenas Honoraty Janik Skowrońskiej... Krystyna brak zaangażowania w sprawę (3) brak zaangażowania sprawę a sprawa sama się nie wygra, nie miała pomysłu na... alicja
Najlepsza Pani Mecenas (1) Szczerze polecam korzystanie z pomocy prawnej świadczonej przez Kancelarię... Maria Najlepsza ♥️ (1) Z usług kancelarii p. Honoraty korzystam od 2013r. W tym czasie pomagała mi w... Magdalena skuteczność wiedza profesjonalizm (1) Ciężka sprawa rozwodowa z orzekaniem o winie, opieka nad małoletnimi dziećmi,... wdzięczna klientka Polecam (1) Wciąż jestem pod ogromnym wrażeniem poziomu wiedzy, profesjonalizmu i klasy... Maria Zasłużony pozytyw ! (1) Bardzo profesjonalne podejście do sprawy z wymarzonym wynikiem końcowym.... Adam Szczerze polecam (2) Przez 5 lat pani mecenas honorata janik-skowronska i jej kancelaria... PAWEL Polecam. (1) Pani Mecenas Honorata Janik - Skowrońska to adwokat z wielką wiedzą,... Kasia sprawa o rozwód (1) polecam tą kancelarię. konkretnie, rzeczowo i na temat. Sprawa była trudna,... rozwódka Najlepsza... (1) Najlepsza adwokat!!Wygrała moją sprawę, a było trudno. W czasie sprawy... Jaro P. Polecam.. (1) Moje doświadczenia z Panią Mecenas i jej całym zespołem w kancelarii są... Anna P. Super Pani MECENAS (1) Z przyjemnością podzielę się swoją opinią na temat profesjonalizmu Pani... Jarosław Odradzam (5) Nie polecam usług p. mecenas nikomu. Bardzo słabo oceniam jej postawę w moim... Marcin Bardzo dobra i skuteczna Pani Mecenas. (1) Bardzo dobry Fachowiec. Mądra i przede wszystkim skuteczna.Rzetelnie mówi o... Magda Pełen profesjonlizm i zaangażowanie (1) Nasza sprawa dotyczyła walki o naszą najukochańszą córeczkę. Dzięki ogromnemu... Małgorzata J. Gorąco polecam! (1) Pani adwokat prowadziła moją sprawę spadkową. Zanim do niej trafiłam... lato POLECAM!!! (1) Skorzystałam z usług Pani Mecenas - prowadziła mi sprawę rozwodową oraz... Maria skuteczny prawnik (1) skorzystałam z usług Pani Mecenas w dwóch sprawach - rozwód i majątkowej. W... Elżbieta P.