Marzena - opinia (1) Dzięki Pani Mecenas uwierzyłam że nie ma spraw beznadziejnych. Bardzo fachowo... Marzena Agnieszka - opinia (1) Pani Adwokat z prawdziwą pasją do wykonywanego zawodu. Podchodząca z oddaniem... Agnieszka Izabela - opinia (1) Super poprowadzona sprawa, mimo że nie była łatwa. Polecam z czystym sumieniem! Izabela
Zadowolona klientka - opinia (1) Kompetencje, zaangażowanie i empatia. Polecam!!! Zadowolona klientka Grzegorz - opinia (1) Pomocna pani mecenas - naprawdę super babka. Przyszedłem z trudną sprawą i... Grzegorz Bardzo duże zaangażowanie... (1) ...świetny kontakt, proste wytłumaczenie strategii, rzetelnie prowadzona... Jacek W. Warto (1) Bardzo fajna kancelaria a pani mecenas pomocna. Mój problem rozwiązany lepiej... Marex Super prawnik, polecam (1) Udało mi się załatwić od dawna odkładaną sprawę. Jestem zadowolony i na pewno... Hubert Bardzo solidna kancelaria! (1) Właśnie udało się wygrać sprawę o zniesienie współwłasności po mojej myśli :)... Witold Marczak Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona, pani adwokat rzetelna i konkretna. Mój problem... Katarzyna Michalska Szybko i sprawnie (1) Jestem zadowolony z ostatniej sprawy spadkowej - poszło gładko. Polecam! :) Andrzej Wickiewicz