Dariusz - ocena (1) Jako klient Pani adwokat Justyny, współpracowałem z nią od maja 2020 do... Dariusz Tomasz - ocena (1) Miałem szczęście być bronionym przez Panią Mecenas. Sprawa zakończyła się... Tomasz Tomasz - ocena (1) Miałem szczęście być bronionym przez Panią Mecenas. Sprawa zakończyła się... Tomasz
wojciech - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Profesjonalna obsługa i indywidualne podejście Pani... wojciech Kamil - opinia (1) Polecam. Pani Mecenas prowadziła już kilka moich spraw i do każdej była... Kamil Marzena - opinia (1) Adwokat Justyna Semeniuk bardzo pomogła nam w sprawie rodzinnej.... Marzena Jestem pełna podziwu (1) Jestem pełna podziwu ile Pani wkłada serca w wykonywaną pracę , jestem... Wioleta Anna - opinia (1) Polecam Mecenas Semeniuk, doskonałe przygotowanie na każdą ewentualność,... Anna Martyna - opinia (1) Profesionalna obsługa, skuteczna , pomocna. Jeśli jeszcze kiedykolwiek będę... Martyna Małgorzata - opinia (1) Bardzo profesjonalna pomoc prawna przy sprawie o rozwód. Bardzo dobra... Małgorzata Opinia (1) Bardzo rzetelny adwokat który ma profesjonalne podejście do prowadzonej... Agnieszka Dorociński Łukasz - opinia (1) Bardzo dobra Kancelaria Adwokacka. Pełen profesjonalizm oraz ogromne... Dorociński Łukasz