Znakomity prawnik!!! (1) Pan adwokat Krzysztof Janik prowadził moją sprawę cywilną i jestem bardzo... Joanna Polecam!!! (1) Współpraca z tą Kancelarią a zwłaszcza z adw. Krzysztofem Janik od początku... Iwona Bardzo dobra kancelaria (1) Pan mecenas prowadził moja sprawę, zawsze był przygotowany, konkretny. Dał... T.I
Polecam! (1) Bardzo cieszę się, że trafiłam do Pana Mecenasa. Rzetelność, profesjonalizm... Zuzanna Pełen profesjonalizm (1) Pan Krzysztof poprowadził moja sprawę od A do Z. Jestem bardzo zadowolona z... Monika Woś Bardzo dobry adwokat (1) Pan Mecenas bardzo skrupulatnie zajmuje się sprawą, zawsze o wszystkim... Katarzyna Tragedia dzięki mecenasowi przegrana sprawa (1) Nie informuje o sprawach, pismo napisał nie zgodnie ze stanem faktycznym... Monika Polecam kancelarię do spraw bankowych (1) Adwokat Krzysztok Janik pomógł mi w skomplikowane sprawie z bankiem. Wszystko... Dominika Adwokat niezwyczajny. (1) Pan Krzysztof Janik prowadził mają sprawę spadkową. Gdy sprawa przedłużała... Artur Brzozowski Prodesjonalna obsługa (1) fachowo, szybko, profesjonalnie i skutecznie. bardzo dziekuję. Edzia