ANNA - opinia (1) Polecam. Wie co robi. A te komentarze negatywne są od osób które przegrały z... ANNA Alicja - opinia (1) Pani Mecenas jest fachowcem ponad wszelką wątpliwość. Trudno się dodzwonić... Alicja Klient - opinia (1) Nie polecam tej Pani nie powinna pracować na takim stanowisku , nie potrafi... Klient
Bogdan - opinia (1) Beznadzinie pani mecenas nie odpowiada na telefony tyle co dowiedzialem sie... Bogdan Magdalena - opinia (1) Profesjonalizm, indywidualne podejście, skupienie się na problemie,... Magdalena Ewa - opinia (1) Pani Mecenas jest profesjonalistką. Prowadzi sprawę z zaangażowaniem w każdy... Ewa Łukasz - opinia (1) Pani Adwokat Małgorzata pomogla mi w sprawie z nieuczciwym wynajmującym.... Łukasz Najlepszy obrońca (1) Pani Mecenas świetnie włada językiem prawnym. Nie tylko jest profesjonalnym... Adrian Lągota Rzetelność i skuteczność w działaniu (1) Do Pani Mecenas trafiłam z polecenia. Młoda, profesjonala i terminowa Pani... Maciej Rzetelność jakiej oczekiwałam! (1) Do Pani Mecenas trafiłam z polecenia znajomych, po kilku nieudanych próbach... Katarzyna Najlepsza Pani Mecenas na Pomorzu (1) Pełna profesjonalizmu, rzetelna i przede wszystkim bardzo skuteczna Pani... Diana Profesjonalizm (1) Pani mecenas wygląda młodo, co może być mylące odnośnie doświadczenia.... Agnieszka