Aleksander Wielbiński - opinia (1) Pani Mecenas Małgorzata Lipińska udzielała mi porad prawnych oraz... Aleksander Wielbiński ewa barczak - opinia (1) Pani Malgorzata Lipinska przez wiele lat reprezentowala mnie na sprawie... ewa barczak Magdalena - opinia (1) Cudowna Pani mecenas, pełen profesjonalizm, zaangażowanie, ma bardzo ciepłe i... Magdalena
Grzegorz Niechciał - opinia (1) Polecam bardzo fachowa i rzetelna obsługa. Grzegorz Niechciał Magdalena Myszk - opinia (1) Korzystam z usług Kancelarii pd 2011 roku. Zawsze fachowa porada. Pani... Magdalena Myszk Magdalena K. - opinia (1) Korzystam z usług Pani Małgorzaty Lipinskiej od prawie 20 lat. Nigdy się nie... Magdalena K. Marta - opinia (1) Z calego serca polecam! Radca prawny godny polecenia. Osoba kompetentna,... Marta Małgorzata Cackowska - opinia (1) Profesjonalizm, empatia i wygranie sprawy - to domena Małgorzaty Lipińskiej Małgorzata Cackowska Marek Stromczynski - opinia (1) Pełny profesjonalizm,przemiły kontakt jest osobą bardzo kompetentną,rzetelną... Marek Stromczynski Grazyna - opinia (1) Pani Malgorzata jest bardzo dobrym prawnikiem. Posiada szeroka wiedze. Masz... Grazyna Katarzyna - opinia (1) Polecam!!! Radczyni prawna godna polecenia. Pani Małgorzata to osoba bardzo... Katarzyna Magdalena Drytkiewicz - opinia (1) Pani Małgorzata Lipinka pomogła mi bardzo szybko i skutecznie rozwiązać moje... Magdalena Drytkiewicz Szczerze polecam (1) Pani Małgorzata Lipińska jest moim pełnomocnikiem od 2011 r. i po dzień... Ewa WSZECHSTRONNA WIEDZA, PROFESJONALIZM, RZETELNOŚĆ, KREATYWNOŚĆ I SKUTECZNOŚĆ. (1) Pani Małgorzata Lipińska została mi polecona przez moją znajomą jako osoba... Ewa P. aldona - opinia (1) Pani Malgorzata Lipinska jest bardzo dobrym mecenasem , wygralam dzieki jej... aldona