Monika - opinia (1) Kancelaria bardzo profesjonalna. Pomoc Pana Tomasza jest nieoceniona. Jest... Monika Lidia - opinia (1) Najbardziej dociekliwy, pomocy, życzliwy, rzetelny i przede wszystkim... Lidia Krystian - opinia (1) Polecam super Adwokat sprawy załatwione odrazu Krystian
GH.NL - opinia (1) Wyrazy uznania za fachowe wsparcie w nagłej dla mnie sytuacji. Mimo prób... GH.NL Kasia O. - opinia (1) Nie ma takiej oceny żeby odzwierciedlila to co Pan Tomasz dla nas zrobił i w... Kasia O. Najlepszy Adwokat jakiego poznałem (1) Z czystym sumieniem mogę wystawić bardzo pozytywną opinię oraz polecić... Andrzej Siw walka z windykatorami (1) Bardzo jestem wdzięczna Panu Tomaszowi i całemu zespołowi kancelarii .... Małgorzata M. sprawy finansowe (1) Pan Mecenas bardzo solidny, skuteczny, wyjątkowo godny polecenia Maria Maria skuteczny, fachowy, przystepny, rzeczowy (1) Polecam profesjonalne i skuteczne prowadzenie spraw przez adwokata Tomasza... ag Bardzo doby i skuteczny Mecenas. (1) Pan Mecenas jest osobą rzeczową, merytoryczną, konkretną, a przede wszystkim... Anna podziękowanie za pomoc , sprawa bankowa (1) Dzięki pomoc ze strony Pana adwokata Makowskiego moje problemy z komornikiem... Aga P. polecam mecenasa - zachowek (1) Pan Makowski doprowadził mnie do finału sprawy. Walki w sądzie jaka... StefanSz sprawa o zachowek (1) Korzystałem w sprawie spadkowej z kilku kancelari - ale Pan Tomasz jest... Irek K adwokat godny zaufania, sprawa spadkowa (1) Pan Tomasz pomógł mi uporać się z ''wielopokoleniową'' sprawą dotyczącą... Edyta polecenie (1) Bardzo mi pomógł w sprawie prokuratorskiej i później sądowej za co jeszcze... Szymon opinia o biurze prawnym (1) Świetny fachowiec. Operatywny, dociekliwy, a do tego niezwykle serdeczny.... DankaK