Affidea

Prywatne kliniki Przychodnie, poradnie NFZ USG

Gdańsk, Jana Kilińskiego 4

tragedia - ocena (1) "System nie dziala." Logowanie na stronie nie działa. Infolinia nie pomaga.... tragedia Natalia - ocena (1) Panie w recepcji nie powinny pracowac z ludźmi nikomu nie polecam. Podeszłam... Natalia Karolina - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem! Umawiałam wizytę na cito i dostałam termin na... Karolina
Michał - ocena (1) Bardzo miła atmosfera ,profesjonalne podejście do pacjenta ,szybko ,terminowo... Michał Asia - ocena (1) Polecam placówkę Affidea Metropolia. Bardzo profesjonalna obsługa... Asia Pacjent - ocena (1) Nie polecam, czekam już piąty tydzień na opis badania, który jest dla mnie... Pacjent Autor - ocena (1) Niestety niektórzy pielęgniarki nie mają żadnego szacunku do osób z Ukrainy((... Autor Leo - ocena (1) Kategorycznie odradzam wykonywanie rezonansu w tej placówce, a podejrzewam,... Leo Monika - ocena (1) no cóż obsługa miła, ale czas oczekiwania na wynik - masakra - miało być 14... Monika M.k - opinia (1) Szybkimi sprawnie M.k Ania - opinia (1) Bardzo miłe miejsce. Przemiłe panie w rejestracji i profesjonalna obsługa. Z... Ania Ewa Paszkiewicz Juszczak - opinia (1) W dniu dzisiejszym miałam wykonywane badanie- rezonans magnetyczny głowy w... Ewa Paszkiewicz Juszczak Agnieszka - opinia (1) Masakra! szkoda czasu i pieniędzy, na wynik czeka się bardzo długo , u mnie... Agnieszka Mirosław - opinia (1) Badanie rezonans magnetyczny jamy brzusznej . Opis wykonany nie pokrywa się... Mirosław Patrycja - opinia (1) Nie szanują klienta, obsługa okropna, nie polecam ani trochę. Na wynik czeka... Patrycja Iza - opinia (1) Odradzam. Zapewniano mnie, że opis badania będzie maksymalnie w przeciągu 11... Iza Kamila - opinia (1) Nie! Nie! Nie! Najgorsze miejsce affidea gdańsk. szkoda że wcześniej tego nie... Kamila Lusia - opinia (1) Badanie wykonane prywatnie,niestety na opis czekałam bardzo długo-3... Lusia Iwo - opinia (1) Bardzo długo trzeba czekać na opis ....brak kontaktu z placówką....tel. tylko... Iwo Antonio D - opinia (1) Nie polecam wykonywania jakichkolwiek badań w Affidea. Na dziś wyznaczony... Antonio D