depilacja (1) Skorzystałam w Afromagii z depilacji. Salon nie wyróżnia się wystrojem.... Basia Polecam! (1) Z okazji Dnia Matki zabrałam moją mamę do Afromagii na seans masażu. Dzięki... Agnieszka w koncu BIOLINE w Trójmiescie! (1) Witam. Moi drodzy! W końcu udało mi się znaleźć salon, w którym jest moja... karolina
;) (1) Odwiedziłam salon już drugi raz. Pierwszy zabieg z jakiego wtedy skorzystałam... Ewelina Asia - opinia (1) Miałam okazję spędzic przyjemne chwile w tym gabinecie. Pani Agnieszka,... Asia coś niesamowitego.. (1) Kompetencja oraz zaangażowanie no i duża fachowość w wykonywanie zabiegów :)... Bielecki Kamil jacek - opinia (1) profesjonalnie, szybko i skutecznie jacek GosiaK - opinia (1) p. Agnieszka zrobiła mi hennę, wszystko bez zarzutu, teraz mam arcydokładnie... GosiaK krystyna Wajda - bajecznie (1) Pani Agnieszka to doskonała kosmetyczna z powołaniem. Wspaniały masaż i... Krysi Przy następnej okazji odwiedzę to miejsce (1) Jestem przybyszem z daleka. Przypadkowo, z powodu bólu kręgosłupa (siedząca... Wojtek podziekowanie (1) czuje się jakby mi ubyło 10 lat! dorota osak Tomek - opinia (1) Znam Marcina już bardzo długo i zawsze pomagają mi jego masaże - zwłaszcza,... Tomek fantastyczne miejsce:) (1) naprawde polecam.. mila obsluga, rewelacyjne masaże.. Bolał mnie kręgosłup i... Aleksandra Rewelacja (1) Wiele pisać chyba nie muszę. Zarówno obsługa - indywidualne podejście do... Mila polecam!!! (1) Trafiłam tutaj z polecenia Pana Romana,mojego stylisty.Po raz pierwszy ktoś... wioletta Wspaniały rehabilitant i masażysta ! (1) Polecam wszystkim Pana Marcina z Afromagi. Nie dość, że wspaniały masażysta,... Agnieszka korzystałem z zabiegu na twarz (1) Skorzystałem z zabiegu nawilżającego na twarz Bioline. Wrażenia niesamowite.... Marcin Masaż na wysokim poziemie (1) Masażysta posiada wiedzę, oprócz masażu przekazuje wiedzę oraz uczy klienta... Dorota skorzystałam wielokrotnie z zabiegów leczniczych (1) Mogę śmiało polecić Pana Marcina, rzetelny, z niebywałą precyzją zajmuje się... Kasia