Michał - ocena (2) Z pełnym przekonaniem polecam tę firmę sprzątającą. Zajmują się obsługą moich... Michał Karolina - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony z usługi! Firma sprzątająca wykonała świetną robotę... Karolina Nataly - ocena (2) Bardzo solidna firma sprzątająca dokładnie, sprawnie i bez problemów.... Nataly
J - ocena (1) Bardzo polecam !!!! J Anastasia - ocena (2) Bardzo polecam tę firmę sprzątającą. Usługa została wykonana szybko,... Anastasia Anna - ocena (2) Profesjonalizm i czystosc ida w parze :) super! Anna Daniel - ocena (2) Bardzo dobra robota za rozsądne pieniądze dziękuję. Polecam Daniel Tomek - ocena (2) Szybko, sprawnie, no i czyściutko! Tomek Krzysztof - ocena (2) Sprzątanie po remoncie rewelacyjnie ogarnięte. Jesteśmy firmą i... Krzysztof Sandra - ocena (2) Firma sprzątająca wykazała się pełnym profesjonalizmem wszystko wykonane... Sandra Marika - ocena (2) Serdecznie polecam! Profesjonalnie i niedrogo, godni zaufania :) Marika Krzysiek - ocena (2) Jestem zadowolony bo z zona stracili byśmy z 3 dni na porządki po remontach a... Krzysiek Tomasz - ocena (2) Zdecydowanie polecam! Ekipa wpadła, zrobiła swoje nie trzeba było niczego... Tomasz Piotr - ocena (2) Nie spodziewałem się, że ktoś mnie zaskoczy samym sprzątaniem. Szybko ,... Piotr Jola - ocena (2) Szczerze polecam usługi tej firmy. Sprawny kontakt, pełen profesjonalizm,... Jola Rafał - ocena (2) Super, fachowo i konkretnie Rafał Julia - ocena (2) Serdecznie polecam Julia Ania - ocena (2) Profesjonalne usługi. Terminowość i dbanie o szczegóły. Polecam Ania Anna - ocena (2) Skorzystaliśmy z uslugi sprzatania gruntowego, blachy z piekarnika... Anna Michal - ocena (2) Polecam, ekipa z własnym sprzętem i środkami, posprzątane starannie... Michal