Sandra - ocena (2) Firma sprzątająca wykazała się pełnym profesjonalizmem wszystko wykonane... Sandra Marika - ocena (2) Serdecznie polecam! Profesjonalnie i niedrogo, godni zaufania :) Marika Krzysiek - ocena (2) Jestem zadowolony bo z zona stracili byśmy z 3 dni na porządki po remontach a... Krzysiek
Tomasz - ocena (2) Zdecydowanie polecam! Ekipa wpadła, zrobiła swoje nie trzeba było niczego... Tomasz Piotr - ocena (2) Nie spodziewałem się, że ktoś mnie zaskoczy samym sprzątaniem. Szybko ,... Piotr Jola - ocena (2) Szczerze polecam usługi tej firmy. Sprawny kontakt, pełen profesjonalizm,... Jola Rafał - ocena (2) Super, fachowo i konkretnie Rafał Julia - ocena (2) Serdecznie polecam Julia Ania - ocena (2) Profesjonalne usługi. Terminowość i dbanie o szczegóły. Polecam Ania Anna - ocena (2) Skorzystaliśmy z uslugi sprzatania gruntowego, blachy z piekarnika... Anna Michal - ocena (2) Polecam, ekipa z własnym sprzętem i środkami, posprzątane starannie... Michal Ola - ocena (2) Gorąco polecam! Ola Romek - ocena (3) Polecam z czystym sumieniem Romek Anna - ocena (3) Miałam przyjemność skorzystać z usług firmy i jestem bardzo zadowolona z... Anna Pawel - ocena (3) Jestem bardzo zadowolony! Przystępna cena, profesjonalne produkty i sprzęt do... Pawel Artur - ocena (3) AGB-Usługi to firma, którą zdecydowanie polecam! Korzystałem z ich usług... Artur Monika - ocena (3) Firma AGB Usługi wykonała u mnie usługę sprzątania i jestem bardzo zadowolony... Monika Krystian - ocena (3) Chciałbym serdecznie polecić firmę sprzątającą ABG! Skorzystałem z ich usług... Krystian Malgorzqta - ocena (3) Świetna Firma Sprzątająca! Jestem bardzo zadowolona z usług. Dom lśni... Malgorzqta Daro - ocena (3) Najlepsza firma sprzatajaca Trojmiasto Daro