Agencja Detpol

Agencje detektywistyczne

Gdańsk, Szafarnia 11/F8

Z J - ocena (1) Bardzo sprawnie pracujący detektyw. Z J Zadowolony - ocena (1) Sprawdzona i solidna firma. Zadowolony KM - opinia (1) Szybko zebrał dowody do sprawy rozwodowej, mogę polecić. KM
KJ - opinia (1) Duży plus za zaangażowanie , ceny też atrakcyjne w porównaniu do poprzedniej... KJ AK - opinia (1) Bardzo polecam. Można na nich polegać AK Super (1) Przystępne ceny i sprawne działanie J godni zaufania (2) Bardzo mili i kompetentni. GP Odzyskałem pieniądze (1) Firma znalazła mojego dłużnika który się ukrywał, dodatkowo wskazali majątek... Adrian Makoracki Zadowolony (1) Niedawno skorzystałem z usług . Pan Marcin bardzo konkretny, dokładnie... Anonim polecam (2) Właśnie skorzystałem z usług biura. Gorąco polecam . Pełen profesjonalizm.... Andrzej Sorczenko Jestem zadowolony (1) Firma sprawę przeprowadziła dyskretnie i skutecznie. Ceny też nie odbiegają... Michał Benko solidna firma (1) jako przedsiębiorca korzystałem z kilku firm, ta w moim odczuciu najlepsza Jarosław Miknikowski Mogę polecić (1) Jestem zadowolony, że skorzystałem z usług tego detektywa. W porównaniu do... M. U.