Karol - ocena (1) Współpraca na najwyższym poziomie. Zachowują terminy, są elastyczni na... Karol Szare Koty - ocena (1) fenomenalna współpraca. Szare Koty Beata - ocena (1) Przejrzysta oferta, dobra współpraca, doradztwo. Beata
Karolina - ocena (1) Świetna i profesjonalna obsługa. Indywidualne podejście do klienta. Karolina Wojtek - ocena (1) Nasza firma miała przyjemność współpracować z agencją Jamel przy tworzeniu... Wojtek Andrzej - ocena (1) Bardzo zaangażowany zespół i doskonała współpraca! Zdecydowanie polecam :) Andrzej Antonina J. - ocena (1) Współpraca z agencją reklamową JAMEL w zakresie stworzenia serwisu www była... Antonina J. Nikodem - ocena (1) Nigdy nie zapomnę, jak agencja JAḾEL uratowała mi skórę przed najważniejszym... Nikodem Wiola A. - ocena (1) Agencja uratowała mnie przed świętami, gdy nikt nie miał terminów. Tu szybko... Wiola A. Stały Klient - ocena (1) Przepiękne robicie te strony www no i inne projekty także, a te animacje - WoW! Stały Klient W siódmym niebie, poza wszelką skalę zadowolenia - Zadowolony Klient - ocena (1) Nie ma takich słów w polskim słowniku ani w żadnym innym. Normalnie brak... W siódmym niebie, poza wszelką s Roman - ocena (1) profesjonalna obsługa! Roman Janek - ocena (1) Super team! Projekt profesjonalnie poprowadzony od początku do końca! Janek Ewa - ocena (1) Zawsze mogę na nich liczyć Ewa Marek - ocena (1) Profesjonalne podejście i świetni ludzi. Współpracuję z nimi od ponad 10 lat... Marek Jurek - ocena (1) Specjaliści w każdej dziedzinie. Polecam. Jurek Ania - ocena (1) Bardzo udane realizacje z zakresu rebrandingu. Ania Magdalena - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług agencji. Magdalena