Polecam tą firme (1) Po nieudanych próbach ułożenia spraw firmy zwróciłem się do detektywa mimo... Piotrek Ł Access (1) Polecam p. Grzegorza, szybko, profesjonalnie, dostałem to czego oczekiwałem w... Peter Zostawiam wielki pozytyw, bo wiem że to ważne (1) Też mam firmę i zawsze czekam na dobre opinie wiec daję 6ki. Babka młoda, ma... KamilaU
Detektyw (1) Musiałem rozszyfrować jedną sprawę ale sam nie dałbym rady, na szczescie ta... Jerzy Jestem zadowolony (1) Firma sprawę przeprowadziła dyskretnie i skutecznie. Ceny też nie odbiegają... Michał Benko zzzzz (1) Naprawde polecam pana Grzegorza,w pelni profesionalne podejscie,wszystko na... Marcin Profesjonalnie i zawodowo. (1) Zostałam nabita w butelkę przez jedną z "super" firm warszawskich, które niby... Kasia solidna firma (1) jako przedsiębiorca korzystałem z kilku firm, ta w moim odczuciu najlepsza Jarosław Miknikowski wykrycie zdrady (1) oceniam bardzo dobrze pracę biura detektywistycznego Access, materiały... Zdradzony Mogę polecić (1) Jestem zadowolony, że skorzystałem z usług tego detektywa. W porównaniu do... M. U. madres - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta i pełna dyskrecja. Ceny bardzo przystępne.... madres Właściwy człowiek na właściwym miejscu (1) Pan Grzegorz w podjęciu ogólnym i dosłownym uratował mi życie. Przez trzy... Tajemnicza USŁUGI P.Grzesia (1) "Każdy......znajduje w życiu jakieś swoje Westerplatte, jakiś wymiar zadań,... Ania nr 1 (1) Polecam wszystkim!!! Sylwia polecam (1) profesjonalizm dogad Agencja Detektywistyczna ASVALIA w Gdyni (1) Usługa zrealizowana w Sopocie. Fachowo i rzetelnie, zgodnie z moimi... Violetta Stuhr konkretny detektyw (3) Biurem kieruje doświadczony były doświadczony f-sz. Konkretny, nie naciągacz,... krzysztof Podziekowanie (1) Dziękuje za przeprowadzenie wywiadu gospodarczego dzieki pozyskanym... Marek Podziekowanie. (1) dziekuję za profesjonalizm Panu Piotrowi Ch. Przedstawicielowi Detektyw24 na... Krzysztof POLECAM (2) Rzeczywiście cena na przyzwoitym poziomie, zdjęcia konkretne bez zarzutu,... Jakub