geek - ocena (1) To nie jest zwykła firma detektywistyczna to zespół ludzi, którzy naprawdę... geek A. - ocena (1) Z całego serca polecam, zaangażowanie, wsparcie i poczucie bezpieczeństwa to... A. Teresa - ocena (1) Myślałam, że praca detektywów to tylko fikcja serialowa. A zobaczyłam, że... Teresa
Jasper - ocena (1) Skuteczna windykacja! Tu i teraz! Polecam Jasper Maciej - ocena (1) Na początku miałem sporo obaw, bo nigdy wcześniej nie korzystałem z usług... Maciej Musti - ocena (1) Dziękuję!!!! Pan Daniel, który prowadził moją sprawę, wykazał się ogromnym... Musti Tomasz M / budownictwo - ocena (1) Korzystamy z abonamentu windykacyjnego Bdprocura i to była świetna decyzja.... Tomasz M / budownictwo Adam - ocena (1) Mieliśmy problem z lokatorem w Warszawie, który od miesięcy nie płacił i... Adam maciej - ocena (1) Zleciłem ustalenie miejsca pobytu osoby z rodziny. Sprawa była delikatna, a... maciej Katarzyna - ocena (1) Dziękuję za szybkie i przede wszystkim Skuteczne działania. Korzystałam już... Katarzyna Anna - ocena (1) Dziękuję za pomoc. Anna Halina - ocena (1) Dziękuje za pomoc, wszystko należycie wykonane, serdecznie dziękuję. Halina Artur - ocena (2) Agencja Safe Idea szybko i skutecznie pomogła namierzyć oszustów krypto... Artur Michał A - ocena (2) Nie często wystawiam opinie ale Pan Damian i ekipa Safe Idea robią kawał tak... Michał A Jan - ocena (1) Dziekuje! - serdecznie polecam p. Damiana w zakresie spraw... Jan Robert B - ocena (1) Pełen profesjonalizm od pierwszego kontaktu. Zgłosiłem się z problemem, który... Robert B psdo gdańsk - ocena (1) Po wielu tygodniach bezskutecznych prób samodzielnej walki z krzywdzącymi... psdo gdańsk Bella - ocena (1) bardzo skuteczne działania niezwykle pomocny polecam Bella Agnieszka gdynia - ocena (1) Zlecenie z godziny na godzinę - zrealizowane w 100% profesjonalnie i... Agnieszka gdynia Magda - ocena (1) Polecam w 100% szybka i fachowa obsługa. Dziękuję pięknie! Magda