kamil - ocena (1) Zaczęła pracować w nowym miejscu i przestała odbierać telefony.... kamil Bartosz - ocena (1) Miała być z koleżankami w Sopocie na bieżąco wiedziałem co się działo i... Bartosz Justyna - ocena (1) Po rozstaniu coś mi nie grało czułam, że on wie rzeczy, których nie mógł... Justyna
Klient prywatny - ocena (1) Dyskretna obserwacja prowadzona przez kilka dni. Wszystko zgodnie z umową.... Klient prywatny Adam - ocena (1) Zlecenie zrealizowane błyskawicznie. Kamera zainstalowana legalnie, zdjęcia,... Adam Karolina Trojmiasto - ocena (1) Miał być w delegacji, a był z koleżanką w hotelu. Wszystko nagrane, pokazane... Karolina Trojmiasto Wójciech k. - ocena (1) Czułem, że ktoś mnie śledzi były wspólnik znał każdy mój ruch. Bdprocura... Wójciech k. AZ - ocena (1) Windykacja uslugi od konsekwentnie nieplacacego dluznika AZ Joanna - ocena (1) Człowiek godny zaufania. Podczas zlecenia stały kontakt. Nie boi się... Joanna A i D - ocena (1) Dziękuję za wsparcie ludzie godni zaufania i podejście przy ciężkich tematach... A i D Marta - ocena (1) Naprawdę polecam! Odpowiedni ludzie w odpowiednim miejscu, pełen profesjonalizm. Marta Rob - ocena (1) Super fachowcy polecam serdecznie. Rob R.G. - ocena (1) Profesjonalizm ,skuteczność ,zaangażowanie ,terminowość... R.G. Elżbieta Tyszka - ocena (1) W moim przypadku zlecenie zrealizowane bez zastrzeżeń.Dobry kontakt i uczciwe... Elżbieta Tyszka Patrycja - ocena (1) Pomoc mogłaby być lepsza Patrycja Mariusz - ocena (1) Świetna firma, godna polecenia! Bardzo trudna sprawa była jednak firma... Mariusz Piotr - ocena (1) Świetna firma, naprawdę znają się na rzeczy. Rzetelne podejście, ogromne... Piotr Marcel - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować zespołowi Grupy detektywistycznej za pełen... Marcel Przemek - ocena (1) Polecam. Sprawa była trudna ale dostarczony materiał przerósł oczekiwania. Przemek Patrycja - ocena (1) Bardzo dziękuję za Pomoc przy naszej sprawie karno gospodarczej. Serdecznie... Patrycja